| MelaniaSatena a întrebat:

Cum sa ii conving pe ai mei sa ma lese sa locuiesc singura? M-am saturat de orasul in care stau. Tatal meu ii de acord dar mama mea nu eu lema cerut sa imi ia o garsoniera dar mama nu vrea...ppppppfffffffff...pls help.:*

14 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Imi pare rau ca te dezamagesc dar ella86 are dreptate. Pana nu o sa ai banii castigati din munca ta (si dupa cum scrii -si criticul are dreptate-nu sunt prea mari sperante)nu cred ca e bine sa fii singura la 16 ani. Stai langa mama ta si invata (si carte si multe lucruri despre viata )ca o sa ai destul timp pentru distractie(banuiesc ca asta iti doresti)dupa ce iti termini macar liceul.

| EUSIATIT a răspuns:

Ai 16 ani? mai... juma" de boletin. ce faci tu la 16 ani?/? ai din ce trai sau vrei separat sa poti sa practici o meserie...banoasa ca sa traiesti singura /? .cred ca ai tai stiu ce POAMA esti si mai spera sa faca ceva din tine... offffffffff nici nu mi vine sa mai citesc aceste intrebari de la ...astfel de oameni. TU fitoaso .la carte si sa puna batui pe tine parintii ca al; tfel... te aduna din parcari sau din SPANIA

regis
| regis a răspuns:

Ideal e sa locuiesti singura atunci cand poti sa te intretii singura.

| xibalba a răspuns:

Daca ne zici si varsta, e ok. Daca esti in stare sa te intretii singura, iar e ok. Dar de ce sa le ceri alor tai sa iti cumpere o garsoniera? Nu ti se pare ca ar trebui sa faci ceva (de exemplu sa muncesti), ca sa o ai? Sau sa inveti sa te exprimi in romana, cu virgule, cu puncte, lucruri simple... sa intelegem si noi, nu de alta.

| MM a răspuns:

La 16 ani vrei sa stai singura? Chiar crezi ca o sa poti face fata? Nu stii ce inseamna. Te poti muta singura cand ai sa te poti intretine tu, din banii tai.

| Crisu_8081 a răspuns:

Dar voua nu va este rusine ca nu sunteti in stare sa scrieti corect o propozitie de la cap la coada? Ajuta-te singura invatand sa scrii...no offence.

| Notme a răspuns:

I'auzi. ceri garsoniera la 16 ani! E bine. la o vila nu te-ai gandit si tu? Poate ai noroc.
Termina de invatat, fa o facultate ceva si cumparati singura garsoniera, masinuta si ce iti mai pofteste inimioara!
Eu n-as avea tupeul sa cer o garsoniera.asa ca am eu chef!

| adinaciosescu a răspuns:

Dovedeste ca esti destul de responsabila, ca te poti descurca singura, daca vrei sa stai singura doar sa-ti dovedesti ca poti sau ca sa scapi de ai tai, pretuieste-i cat ii ai.

| putzulica a răspuns:

Pai nu mai bine stai langa mama ta. decat singura? adica faci ce vrei dar de asta nu te lasa. vrea sa stai langa ea pana te maritiwinking happybig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate vrea sa te invete sa scrii, si dupa aceea o sa iti cumpere garsoniera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ei ce fel de soricioaica esti si nu te vor lasa sa stai singura, stai cu mama si tatal tau(care pare putin mai vunerabil) kiss happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vrea matale sa fii si-n teleguta si-n caruta.de ce nu iti cumperi o garsoniera, tu singura, si asa nu mai depinzi de nimeni?!

| anna_7069 a răspuns:

Daca vrei sa te duci in alt oras, mai mare, unde`ti poti urma studiile mai bine, si e pentru binele tau.incearca sa le explici, ca vrei sa-ti urmezi studiile, si nu unele oarecare. unele intr-un oras in care poti q adevarat sa inveti... ca vei fi cuminte. ca ii vei vizita des si viceversa`. dar eu cred ca nicaieri nu e mai bine ca acasa. ca langa familia ta.straight face

| anna_7069 a răspuns:

Si cei care a`ti criticat`o... in primul rand tine`ti cont de faptul` ca suntem pe internet, si ca nu multe persone scriu gramatical. in al2le-a rand nu mi se pare ca a skris fte gresit.,, lese",, ii",, ia" sunt cuvinte folosite la tara. intr-un sat...,, lema" din cauza ca s`a grabit.
Si probabil ca ea vrea sa plece q intentiii bune... ca sa urmeze o scoala. pentru ca din cum vad ca vbeste, banuiesc ca sta in vreun satstraight face