Pai odata ce te-a sarutat asta inseana ca si lui ii place de tine, daca tie nu-ti raspunde pe mess atunci pune-o pe prietena ta sa ii spuna la scoala ca il placi si ca vrei sa vb cu el pe mess, si-apoi continuati pe mess discutiile.
Eu sunt in aceeasi situatie si cred ca ar trebui sa riscam si sa ii intrebam ce parere au si ei despre asta, dar toate la un moment potrivit.
Afara ne-am dus intr-un loc mai retras numai eu cu el si am inceput sa ne sarutam.
Eu nu inteleg, parca sunteti...nici bine nu va cunoasteti reciproc si gata, hai pe el!
Te-ai sarutat, gata, deja i-ai spus ca il placi!
Te saluta inainte? E clar ca un "individ" sa te salute dupa ce i-ai facut placerile!
Cand il vezi intra in vorba cu el si spune-i ca vrei sa ai o relatie cu el. Daca dupa ce te-a sarutat, nu iti zice nimic, e golan! Adica, gata v-ati sarutat si gata!
Sau cel mai bine...fii atenta, lasa-l pe tine sa vina la tine, daca vezi ca nu-ti zice nimic: Exemplu. Tu unde ai fost, te-am cautat de atata timp, daca te saluta si atat poti renunta la el!
Lasa-l pe el sa faca miscarea!
Deci te-a invitat afara, te-a dus intr-un loc retras de ceilalti, te-a sarutat, ati vorbit, se uita la tine si te saluta. si tu crezi ca nu te place?
Parerea mea e daca nu te-ar fi placut n-ar fi facut nimic din cele de mai sus. Doar du-te la el spune-i ca il placi si daca simte si el acelasi lucru! apoi totul va veni de la sine.
Mult noroc!