Pey...Incearca sa i-o spui cat mai dragut.Un biletel, o felicitare sau ceva brusc.
Multi ocolesc subiectul. Poti sa gasesti un moment potrivit cand te simti pregatit si mai increzator si cand simti ca si ea simte la fel poti face marea miscare!
Pai.Daca e inceputul relatiei ti se pare un lucru imposibil.Stiu pentru ca am trecut prin asta.
Si stiu ca cel mai greu este sa spui asta in fata.Nu stiu cum e sa faci lucrul asta.
Dar iti pot da niste sfaturi. Vorbeste cu ea.si daca ti se pare prea mult sa ii spui te iubesc,foloseste prescurtarea tbx.(in cazul in care vorbiti pe mess sau prin mesaje.)
O a doua optiune ar fi sa ii spui direct ca sunt anumite lucruri in privinta carora ai oarecum retineri.
O sa te intrebe ca orice fata,ce lucruri?
Si atunci tu ii raspunzi ca un exemplu ar fi faptul ca nu poti sa ii spui ca o iubesti,desi chiar ai vrea.
Important e sa simti asta, si totul vine de la sine, si iti va fi si mai usor.
Sper ca te-am ajutat!:*
Termina studiile, angajeaza-te undeva full-time si dupa aia mai vezi tu. Nu dispar duduile asa peste noapte, linisteste-te. O sa ai timp si pentru freaky-freaky...
Pai... ii zici:,, uite, vreau sa iti zic ceva. Chiar daca nu ma crezi, sa stii ca eu tin la tine. Am incercat sa iti demonstrez asta, dar u nu mi-ai dat atentie.Chiar imi placi si as vrea ca in viitor sa fim impreuna, daca vrei si u.,, si vezi ce iti zice. Bafta!
Inseamna ca:
-Nu ii pasa
-Se lasa rugata
Daca se lasa rugata ar trebui sa joci rolul lui Romeo. Daca nu ii pasa, n-ai ce face.Gaseste alta fata.E plina lumea de fete!
Funda?
In primul rand exprimarea ta e gresita si in al 2lea rand...fii sigur ca te-a auzit spunannd-o si ca stie sigur ca e adevarat ceea ce spui. spune-i-o mai des fa-o sa te creada ca o iubesti cu adevarat
anonim_4396 întreabă: