Aaa... incerci sa.i sugerezi ca nu.ti place comportamentul lui daca nu se imbunatateste situatia spune.i in fata nu.mi place ca te dai mare. da.i un ultimatum sa se reconformeze si daca chiar nu se intampla nimic , in ultima instanta trebuie sa.i zici ca in fata ca indirect [pe mess sau alte chestii] ai inteles ce aveam de zis... totul tine si de tine
Roaga-l sa purtati o discutie serioasa si ii spui direct ce ai pe suflet. Daca e serios si inteligent va realiza unde a gresit si poate astfel va devenii o persoana mai buna.Bafta.
Pai poti incepe prin a-ti schimba fotografia de profil, apoi, nu-l mai bagi in seama, in timp o sa-si dea seama.
Mergi la el și îi spui verde în față dacă e genul de persoană accesibilă. Dacă e orgolios sugerez să-i zici într-un moment în care e mai calm.Îi explici frumos că te deranjează cum se dă mare și te face să te simți neconfortabil.
E cam aiurea sa il parasesti doar pentru ca se da mare. Pararea mea e ca trebuie sa ii spui sincer ca te deranjeaza cand se da mare ca ti se pare un gest de prost gust si sa il rogi sa nu mai faca chestia asta in preajma ta. Daca inteleg e super si ti-ai salvat relatia, daca nu atunci spune-i sincer si direct in fata ca desi e un tip ok si ca il apreciezi consideri ca cel mai bine pentru tine e sa va despartiti si gata pleci.
Ii spui ca trebuie neaparat sa vorbiti, i iei frumos deoparte si ii spui tot ce ai pe suflet incluzand desigur chestia cu datul mare. II spui ca tu nu ai nevoie in viata ta de oameni fuduli si cu nasul sus. daca vrea sa inteleaga si sa fie bine relatia voastra va intelege, daca nu in continuare se va purta asa si tu vei stii ca fudulia la el este mult mai importanta decat relatia voastra. bafta
Pai,de ce sa te desparti de el cand poti sa ii spui ca te deranjeaza un anumit lucru la el, si poate de dragul tau nu o sa mai faca asa, cel putin eu asa am facut in majoritatea situatilor.
Ii dai intalnire si ii spui asa direct. ''Nu mai vreau sa continuam'' Cauta-ti alta fata. Eu mi-am gasit pe altcineva''
anonim_4396 întreabă:
VanessaVaneeXo întreabă: