anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ii spun mamei ca am luat 2 la geografie? :-(

13 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Simplu si la obiect.Mai bine ii spui tu decat sa afle ea mai tarziu.Greseala se iarta dar minciuna nu.

| Pricked a răspuns:

Pur si simplu spune-i!

"Mama, am luat 2 la geografie! Imi pare rau ca nu am invatat!"

O sa te certe, dar o sa-i treaca.

| AliGab a răspuns:

"Mamica mea, nu am stiut unde se afla... sau ce este... la geografie. Imi cer scuze, dar profesorul/oara mi-a pus 2 sad"

Răspuns utilizator avertizat
| emil11 a răspuns:

Verde in fata, ii spui tu direct, decat sa afle din alta parte.

| pзαch a răspuns:

Mai bine ii zici direct. Pentru ca greseala se iarta, iar minciuna nu. De fapt, nesocotiinta. Te va certa, nu te va bate. Sunt sigura. Numai parintii care nu au un viitor isi bat copii. In timpul pedepsei, ce-ar fi sa inveti mai mult?

| LoveYouAngel a răspuns:

Incepe ca nu ai inteles lectia, sau ca te-a cam nedreptatit.
Si dupa sa spui totusi ca este si vina ta.Astfel incerci sa dai vina pe altceva si pari si matura daca recunosti.

| larylarisanadrea a răspuns:

Pur si simplu:
mama ti-am facut o bucurie,
am luat 2 la geografie!

| CaTa_LaLa_1998 a răspuns:

Pur si simplu:
-Mama am loat 2.
-la ce
- la geogredie, imi pare rau ca nu am invatat iti promit ca o sa invat.
osati dea probabil o palma sau o sa te certe daaa...

| XrollerX a răspuns:

Sal. Deci prima data dupa ce ai luat 2-u` nu ii spui. Apoi, te pui frumos pe invatat la o materie importanta (Mate/Romana) si dupa ii spui : Am o veste buna si una proasta laughing Si ii spui ca ai luat un 2 la geografie DAR si ca ai luat un 10 la materia la care ai invatat. Asa nu se va supara asa tare. Daca vrei sa nu se supere deloc iei mai multi de 10 la mai multe materii si de abia apoi ii spui. Dar nu incerca sa anulezi prea mult ca dupa o sa vina Sedinta cu parintii sau ceva si tot o sa afle.winking Asa am patit si eu. happy

| Stefania_Stefii_1998 a răspuns:

Ii spui "mama am luat 2 la geografie k nu am invatat dar o sa invat pentru data viitoare ca sa imi maresc nota ".

| Irinarubiis a răspuns:

Incepi sa plangi si ii spui ca iti pare rau si ii promiti ca nu se va mai intampla, si poate te va certa, sau poate nu, despinde cum este mama ta. Cu unele mame merge, cu a mea de exemplu nu, dar cu a ta s-ar putea, nu stiu.

| Andre919 a răspuns:

Invata sa iei un 10 (geografia e foarte simpla)si apoi ii spui de ambele note