anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ii spun unui baiat ca il plac?batting eyelashes

Situatia e putin mai complicata pentru ca nu ne cunoastem foarte bine(cel putin el pe mine big grin) si nu am id lui si nici nr de tel, vb doar pe fb si destul de rar. Cum ii spun?
Si va rog nu ziceti sa ii zic in fata TE PLAC pentru ca sunt cam timidabig grin
funditahappy

Răspuns Câştigător
| @*iubitza*@ a răspuns:

Am fost si eu intr-o situatie identica si putinul(vorbitul rar) acela m-a ajutat incet incet am inceput sa ne cunoastem mai bine punand intrebari de genul (ce faci? ce ai facut azi?) pentru. ca daca il iei prea tare se poate sa creada ca esti obsedata de el apoi il intrebi daca are prietena daca te place ca amica il intrebi daca vrea sa iesiti la un suc si acolo iti incerci norocul intrebandul de nr.de tel.si dupa daca te place daca zice ca nu ii spui ca doar vroiai sa stii daca zice da ii spui ca si uh. Sper sa mearga sa ma anunti si pe mine pup. fundita?

6 răspunsuri:
| jorjica a răspuns:

Pai data viitoare cand vb. cu el bate un apropo legat de iesit impreuna si vezi ce iese.

| Chockoboyy a răspuns:

Exact... Ori ii ceri id si vorbiti mai mult etc. ori ii spui sa iesiti si voi undeva. fara sa pronunti impreuna sa nu-l speriilaughing. Si noi nu prea avem cum sa te sfatuim pentru ca nu-l cunoastem... tu are trebui sa gasesti un mod bun de abordare tongue

| Mi16 a răspuns:

I`m cerut odata id`ul dar cred ca a fost prea devreme pentru el ca a zis nu si l`am intrebat dc si a zis ca nu prea ma cunoaste s.a.

| crisuuu_7907 a răspuns:

Pai dc nu i ceri id sau nr de tel...si ii spui pe mess tot ce simti sau ii dai un msj si l int daca te place etc...

| Zenithf a răspuns:

Nu ai cum sa-l cunosti nici tu pe el, asa ca cel mai bine ar fi sa iesiti undeva impreuna, asa cum zice si @jorjica.
Dupa vreo 2-3 intalniri numai v-ati putea da seama cat de mult va placeti.

| fluture98fluture a răspuns:

Bun.uite.mie imi place de un baiat care e cu cea mai buna prietena a mea.m-am dus la el si l-am rugat ca dupa ce urmeaza sa ii spun sa ramanem prieteni.i-am zis ca il plac si a zis ca nu are nimic impotriva si acum ma place si el