| tpu1234 a întrebat:

Cum sa ii zic unui baiat cu care am mai fost, si mi-a dat papucii dupa 1 luna ca vreau sa fiu cu el din nou?

6 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Daca ti-a dat papucii dupa o luna crezi ca mai vrea sa fie cu tine? gandeste-tewinking

| AmandytaErhan a răspuns:

In nici un caz nu ii spune direct,, te vreau inapoi, vreau sa fiu cu tine, te ador" in caz ca iti trecea asa ceva prin cap fal sa fie gelos dar asta depinde si de situatia voastra. ceea ce poate functiona e sai atragi interesul, sa-l faci curios, el poate se saturase de tine. tu schimbate arata-i ceva nou.

| laurika890 a răspuns:

Spune'i ca poate v'ati grabit si puteti sa o luati de la capat. Spune'i ca inca mai ti la el si ca speri ca de data asta sa reusiti sa duceti relatia mai departe.
Succeswinking

| lOllipOp a răspuns:

Nu fa prostia asta!winking
Si eu am fost desp. aproape 3 saptamana si m-am dus la el sa ne impacam iar dupa 2 saptamani. mi-a zis ca vrea sa fie singurwinking.

Daca ti-a dat papucii o data fii sigura ca nu va ezita si a doua oara.
Stiu ca iti este greu, si ca il ai in gand mereu dar nu uita ca Viata merge inainte cu sau fara elwinking.

Deja suferi acum ca nul ai alaturi, crezi ca ai mai putea sa repeti din nou?
Lasa-l in pace, daca va regreta ca s-a desp de tine, te va cauta, sunt sigura.happy

Gandeste-te ca nu te merita atata timp cat ti-a dat papucii, sunt sigura ca meriti ceva mai bun decat elhappy[depinde acum d ce ti-a dat papuciihappy ]

take care;-*papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te agata ca innecatul de un pai.intra in sura ca e plina de baieti. ce esti asa disperata incat sa te intorci la idiot? e lumea plina fata. tu sa fii isteata.si iubita.

| Dariana a răspuns:

Daca el ti. a dat papucii te sfatuiesc sa nu ii zici. Dar daca inca mai vorbiti, intelegandu-va destul de bine si daca el ti. a dat papucii intr. un mod mai simtitor(adica nu cu nesimtire) poti sa il intrebi din "curiozitate"daca ar mai vrea sa fiti impreuna, daca zice da continui cu chestia asta daca zice nu asta e. Sper ca ti.am fost de ajutor!happy