Cred ca ar trebui sa il convingi in primul rand pe premier ca nu e bine ca taie cu 25 % din salarile bugetarilor iar apoi sa vb cu tati tau.
Totusi poti apela la niste trucuri, pentru a-l face pe tatal tau sa iti ia alt telefon.
De exemplu: inveti foarte bine un semestru mergi la el cu carnetu si ii ceri rasplata. poti sa incepi sa plangi (joci teatru) ca nu iti mai merge telefonul si ca nu poti vorbi cu prietenele tale, poti sa til strici intentionat telefonul, poti sa spui Adevarul.
Tati vezi tu cum stau lucrurile : colegele mele care sunt niste repetente si neispravite au telefoane cu care pot asculta muzica si face poze, iar eu care invat bine si nu am nici o absenta sunt harnica si o ajut pe mama la facut curat nu ies seara pe strazi si nu te am suparat cu nimic am nevoie de un telefon mai performant cu care pot face poze bune si cu care pot sa ascult muzica, radio, sa navighez pe internt si cel mai important cu care pot sa vorbesc cu voi, telu asta nu mai e bun, nici nu se incarca etc (mai bagi tu aici)
In plus draga tata pot face poze si familiei noastre, astfel vom avea amintire cu tine si cu mama cu bunica si bunicu etc"
ai prins u ideea
succes
Un tata ii plece sa fie lingusit de fata lui si tot o data respectat faci treaba acasa daca ie inveti bine si eu cred ca totul ie ok
Pai uh sti ce situatie materiala aidaca ai bani, dar nu vrea sa-ti cumpere unul, rogal frumos, invata bine, si aduna si uh o parte din baninu te du la el si ii spui ceva de gunul:cumparami telefon ca vezi ca invat bine sau daca numi cumperi nu mai invat.pentru ca iti va raspunde ca nu inveti pentru el, ci pentru tine si tot fara telefon ai sa ramai.asteapta ziua tapoate il vei primi cadou
Ally...suntem in aceeasi ipostaza.si eu am un jaf de telefon si prietenele mele au telefoane performante(iar prietena mea cea mai buna are telefonul care mi-l doresc de foarte mult timp). Tatal meu este foarte greu de convins si ca sa imi cumpere acel telefon, incer sa nu mai fiu asa incapatanata si sa il ascult, sa invat bine de la anul, sa imi fac temele pe vacanta, stii tu.lucruri lingusitoare. Sper sa imi ia.Vad ca a trecut destul de mult timp de cand ai postat intrebarea si vreau sa te intreb daca l-ai convins si sa imi spui si mie ce ai facut ca sa il convingi. Pupici:*
In primul rand: te-ai gandit daca meriti un telefon mai performant? Stii cum se spune: ca parintii vor ce e mai bine pentru copii lor. Crezi ca tatal tau nu iti cumpara un telefon nou pana acum, daca munceai? El avea ochi sa vada asta. Poate tu esti problema. Mai gandeste-te. Fa-i surprize placute si incearca sa vorbesti cu el deschis si sa ii spui tot ce crezi. In felul asta isi va da seama ca aveti o relatie deschisa iar el va aprecia.
Nu e vorba de bani chiar avem niste bani pusi deoparte in casa...si in bank dar el spune ca docamdata nu imi trebuie mie tel performant ca nu am ce face cu el