De accord cu lavinia100.Nu pot sa cred ca pe site-ul asta e o persoana care a spus "daca iti place fa-o".
Ii dai un motiv real pentru care ai nevoie de un belciug pe gura! Sunt sigur ca nu o sa gasesti!
Nu e frumos ceea ce te invat, dar fa si tu cum am facut eu, mi-am facut si nu i-am spus, si nici acum dupa 6 ani nu stie ca am :d
Eu zic sa nu iti faci, totusi, nu prea cred ca ai cum sa-l convingi la cum ai pus intrebarea. Spune-i ca nu mai vrei altceva toata viata!
Presupun ca traiesti in aceeasi casa cu el. In cazul asta, nu se pune problema, sigur observa daca iti faci si nu-i zici. Eu te sfatuiesc sa nu-ti faci. O sa iti para rau mai tarziu si nu cred ca faci o impresie buna cu asa ceva. Gen cand te duci la biserica(daca te duci) sau cand aplici pentru un loc de munca...nu stiu, treaba ta...
Tatal tau este un om inteligent daca nu te lasa sa iti bagi asemenea....chestie in gura. Sfatul meu este evident, nu-ti pune piercing pentru ca vei regreta mai tarziu! La ce iti trebuie? Crezi ca o sa fii mai cool sau ca o sa atragi mai multi baieti?
Te inseli! Nu vei provoca decat dezgust. Mie personal fetele care au piercing-uri ma inspaimanta.
Asculta-l pe taica-tu pentru ca are dreptate.
Ai 3 variante: 1. ori iti faci si te duci si ii arati dar risti sa te puna sa il scoti.
2.ori ii spui chesti gen : e la moda si aberezi si tu pe acolo
3.ti-l faci nu ii spui, iar sti cand te duci acas intorci pierce-ul invers in buza si dai cu fond de ten pe chestia aia, ori iti pui plasture
xXStonedAngelXxgirl întreabă: