anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa il despart de prietena lui?! Vreau sa imi spuneti cateva metode prin care as putea sa intervin putin in relatia fostului meu prieten cu actuala lui "iubire" tongue. Lui, i-am facut destul rau si daca ar stii cine e in spatele tuturor lucrurilor care l-au scos din minti in ultimele doua saptamani, cred ca ar fi in stare sa se mute in alt oras numai sa fie departe de mine. Tin sa mentionez ca am mai reusit o data sa il despart de ea, dar acum nu mai am nicio idee. El nu trebuie sa stie cine ii face tot rau asta, cu toate ca e pe punctul de a afla si sper sa remediez situatie, nu imi convine ca el sa afle deocamdata cine ii vrea "raul". Ma rog e doar o metoda de a ma razbuna pentru tot ce mi-a facut pana acum, dar il iubesc si tot raul e spre bine. Trebuie sa il fac sa se intoarca la mine.

13 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Citind intrebarea ta, am avut impresia ca ma uit la o telenovela de prost gust.Continua-ti viata si nu mai privi inapoi, altminteri nu vei fi niciodata fericita!

| Irina a răspuns:

Tind sa cred ca este vreo problema pe acolo, la mansarda. Gandeste-te ca in viata asta vei avea si tu o relatie stabila, va veni vreo "fosta" din trecut si iti va ruina toata fericirea, doar stii ca roata se intoarce de fiecare data, nu?
Cel mai bine este sa iti refaci viata si daca intr-adevar fostul mai are sentimente pentru tine, va fi gelos cand te va vedea fericita in preajma altuia.

| hasegawa a răspuns:

Esti bolnava mintal, sau esti bolnava mintal, din doua una esti! Mai ceri si sfaturi pentru niste planuri de om bolnav.

| ÅñdRa a răspuns:

Mai draguta...arata-i ca esti mai desteapta si lasa-l in pace... te inteleg ca inca il mai iubesti dar asa nu o sa rezolvi nimic.
Si daca chiar il iubesti inseamna ca pui binele persoanei iubite pe primul loc, adica binele tau este pe locul 2.
Sa faci rau cuiva este foarte usor... dar sai faci un bine este foarte greu, lasa-l in pace daca si el te iubeste o sa se intoarca la tine.
Gandeste-te ca undeva sus e un dumnezeu care vede tot si o data si o data o sa ti se intample si tie asa si nu cred ca tiar conveni.
Si sa stii ca razbunarea e arma prostului, mai bine fi indeferenta cu el...indiferanta doare.

| Dianna a răspuns:

rolling on the floor ce hal! stii a cui arma e razbunarea nu?
Daca o sa faci asa dupa fiecare relatie unde o sa ajungi? Prin spitale sau o sa ajungi chiar sa-i omori ca ei vor sa`si continue viata si tu nu poti laughing. ce naiba mai.fii si tu rationala, lasa prostiile astea si ia`ti o viata, lasa-i naibii pe ei cu ale lor.:*

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunteti dracusorii in persoana, ce-ti veni sa-l desparti, poate te prinde si vezi tatami fara sa fii sensei laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebarea care se pune cu adevarat aici:il iubesti sau esti doar geloasa pe noile prietene, pe faptul ca el este fericit cu late persoane in afara de tine? Caci, daca l-ai iubi cu adevarat ai intelege ca el nu te mai vrea, si oricat te doare asta, trebuie sa-i dai drumul, de ce sa-l faci sa sufere? Din vanitate si egoism? Viata nu este ca in filme, si rautatile se vor rasfrange asupra ta intr-un mod in care sunt sigura ca nici nu te astepti! mai bine cauta-ti si tu perechea potrivita si traieste-ti viata linistita! Nu se va intoarce orice ai face, mai ales ca ai mai incercat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti doresc sa primesti dupa inima ta si dupa, faptele tale. mi se pare cinstit.cine samana vant, culege furtuna.tot raul spre bine? vrei tu sa-ti construiesti fericirea pe nenorocirea altuia. poate vei reusi, dar o sa-l parasesti tot tu daca e prost, asa ca fericirea ta e vis.nenorocirea lui e ceva concret. dar Dumnezeu nu doarme.si apoi nu mor caii cand vor cainii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa zicem ca ai putea sa il desparti de ea insa nu vei reusi sa-l faci sa nu o mai iubeasca...
Sa zicem ca se va intoarce la tine insa nu vei reusi sa-l faci sa te iubeasca, daca te-ar fi iubit era cu tine acum...
Sa zicem ca se va intoarce langa tine insa, dupa suferinta de a o pirde pe ea nu te va putea iubi si vei avea ce ti-ai dorit... pe el, insa incapabil de a te iubi, deci o relatie de sacrificiu in care tu iubesti (daca asta numesti tu iubire)si nu esti iubita.
Ai grija ce-ti doresti insa fii sigura ca vei fi,, rasplatita" dupa fapte, si nu de el, ci de Dumnezeu. Cand iti va fi greu sa nu te miri si sa nu te intrebi de unde iti vin necazurile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vedeti ce fac telenovelele? cei slabi de inger cedeaza!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu il iubesti! asc melodia happy =leona lewis.aia este dragoste adevarata

| ellastewart a răspuns:

Buna. vroiam sa teintreb ce metode ai folosit atunci pana la urma. si eu vreau sa despart pe cineva, pentru il vreau pentru mine si nu stiu cum sa fac.