| tpu1234 a întrebat:

Cum sa il fac gelos pe fostul meu prieten, cu altcineva dupa ce i-am dat papucii?big grin

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Tot tu i-ai dat papucii apoi vrei sa il faci gelos. spr sa nu puna la suflet ce faci
nu il meritistraight face
ce c... a.

| alexgogo a răspuns:

Nu-i frumos sa faci asa ceva. dai dovata de imaturitate, si multe altele. (pe care nu vreau sa ti le zic)

| diaa a răspuns:

Bună.

Uite cum stă treaba. Păi din moment ce "i-ai dat papucii" e de înţeles faptul că practic tu nu mai eşti în niciun mod "legată" de el.Deci, nu te mai interesează persoana lui, nu mai ai legătură cu ea, pur şi simplu nu`ţi mai pasă! Prin faptul că ai vrea să`l faci într`un fel sau altul gelos, el ar deduce prin asta că, deşi "i-ai dat papucii", probabil ai vrea într`un fel să se întoarcă la tine sau invers, adică persoana lui ar fi încă prezentă în mintea ta, iar acel sentiment de legătură şi o oarecare simpatie îi va ridica deci, un semn de întrebare. Gândeşte`te bine ce faci şi dacă acest lucru ar avea sens sau un motiv întemeiat, ca nu cumva după aceea să fi pusă în situaţia de a regreta din nou, ca în final tot el să ramână cel satisfăcut.Mai bine priveşte partea frumoasă a lucrurilor şi uită`l. Evită orice lucru care te`ar "lega" iarăşi de el.

Sper că ţi-am fost de folos!

Pa, pa.

| sylvie a răspuns:

Daci vrei asta nu il faci decat sa nu regrete ca numai e cu tine. Daca el incearca sa te faca geloasa...lasa asa; demonstreaza-i ca esti mult mai matura decat el, ca nu te merita si fa-l sa-i para rau ca numai e cu tine nu sa se bucure ca a scapat de una care imeiar se arunca in bratele altuia.

| sylvie a răspuns:

Imediat* scuze