| Chira_ioana a întrebat:

Cum sa il fac sa ma ceara in casatorie?

Răspuns Câştigător
| Mia_8661 a răspuns:

Nu cred ca ar fi bine sa-l obligi tu sa ia aceasta decizie, el singur trebuie sa decida...

15 răspunsuri:
| andrada005 a răspuns:

POI NU PREA MA PRICEP... DAR CRED CA AR TREBUII SA BATI APROPOURI...ASTA FUNCTIONEAZA MEREU...SAU SA VORBITI DESCHIS...SI SA VEZI CE GANDURI SAU PLANURI AVETI...

| 112 a răspuns:

Daca e timid nu va avea curajul sa zica asta(sau daca te iubeste mai curat), il poti ajuta tu, de ex vorbesti cu el despre asta...,, o prietena de-a mea tocmai se marita e din... sora vecinei verisoarei unei cunostinte..." laughing si vezi cum reactioneaza, daca zice ca,, nu ma intereseaza "sau...,, si ce i cu asta" (cu toate ca daca te iubeste nu ar fi zis asa (cred eu))atunci inseamna ca poate nu e el,, alesul", in schimb daca scoate ceva din buzunar rotund, mic si stralucitor inseamna ca va urma,, vrei sa fi sotia mea in veci pana cand moarte ne va desparti..."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O femeie stie sa faca treaba asta. Nu exista o reteta universala, pentru ca oamenii sunt diferiti, dar daca-l cunosti bine vei putea sa-l determini sa te ceara. Sigur, daca te iubeste...

| psiholoaga a răspuns:

Nu "il faci". Te gandesti la motivele pentru care iti doresti casatoria cu el, ii comunici nevoia asta si afli ce sentimente are si el vizavi de chestia asta. Atat de simplu.

| inna a răspuns:

Ii pui pistolul la tamplawinking rolling on the floor efect garantat

luciana
| luciana a răspuns:

Este o intrebare grea... El trebuie sa simta ca poate face acest lucru pntru o viata cu tine si ca TU esti aleasa ...Trebuie sa stii sa fi tu insuti si cu bune si cu rele; dar sa dai dovada de iubire si de sentimente nobile, de multa generozitate si de intelegere ( fireste in ceea ce te priveste sa nu accepti vreo insulta sau mai grav - o palma data la nervi...), trebuie sa astepti ca totul sa decurga normal sa vina de la sine, sa nu te grabesti pentru. ca si tu ai interesul sa il cunosti f. bine si sa fi convinsa ca acest pas hotarator in viata ta, - este si cel mai bun! Rabdarea este de fapt cea mai buna solutie... nu te grabi, ai sa vezi ca aceasta va da roade... Numai bine, Lucien

| turist a răspuns:

Sunt de acord cu luciana! Dar daca consideri ca amandoi sunteti pregatiti pentru acest pas si doar timiditatea il opreste sa-ti lanseze cererea poti sa deschizi si tu subiectul...
Totusi, te sfatuiesc sa ai rabdare!
Numai bine!

| EUSIATIT a răspuns:

Lasa l pe el sa decida nu i forta mina ca nu vei reusi nimic ba din contra inrautatesti situatia

| silvio a răspuns:

@candyGirl18, poate fata nu are pistol.
ofera-i si alte variante, topor, bata,... rolling on the floor

| Linda a răspuns:

De cat timp sunteti impreuna? Ati discutat vreodata acest subiect?

| fabiola a răspuns:

Mai bine afli ce il tine sa faca acest pas, iar daca totul merge ca si cum a-ti fi casatoriti, nu te ajuta prea mult o hartie!

| andreig a răspuns:

Ii spui ca tocmai ce ai mostenit o avere, ce consta intr-un cont de 30 de milioane de dolari, 10 proprietati, 5 bmw`uri si 2 iahturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. daca-i e frica de casatorie ca mai tuturor barbatilor, apai tot o sa astepti. discutati si lamuritiva.doar santeti prieteni nu? si puteti discuta orice.

| silvio a răspuns:

@andreig, cred ca ai uitat finalul:
"...si dupa nunta ii spui ca ai pierdut totul la alba-negra" rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii originala si cere-l tu pe el! poate e timid baiatul... tu il ceri si el trebuie sa iti raspunda si e aproape sigur ca va zice DA, nu cred ca va avea tupeu sa spuna altceva.bafta!

Întrebări similare