| TeodoraMaria98 a întrebat:

Cum sa imi conving familia sa ma lase sa imi iau in catelus pentru ca stam la bloc si spun ca lasa mult par.Stiti vreo rasa mica dar nu prea blanos?

Răspuns Câştigător
| lorena283 a răspuns:

Incearca sa le explici ca vei avea grija de el si ei nu trebuie sa te ajute cu nimic. Pai cea mai mica rasa din lume e chihuahua si nu prea are par deloc. FUNDITA?

8 răspunsuri:
| AnaEindragostita a răspuns:

Chiuaua

| NoCharachter a răspuns:

Uite :http://www.google.ie/......tp?/imgres sigur n-o sa vezi par de la el :D.

| yinna a răspuns:

Pischer.am si eu.este destul de rar big grin seamana putin la anatomie cu chiuaua sper gasesti in magazine happy

| mgtow a răspuns:

Chiuaua.

| Beatrice_5910 a răspuns:

Canicheul (pudel) sau bichonul maltez sau yorkiesh terrier, sunt rase la care nu le pica parul. Daca le pica se intampla rar si putin nu se pot compara cu alte rase si sunt micuti, draguti :X.

| Mămăruţa_8519 a răspuns:

Da,specia Sfincs, n-are deloc păr şi sigur o să te lase!

| miolina a răspuns:

Afla in secret de la dr. veterinar ce fel de rasa ti-ar placea sau potrivi la bloc si apoi sa-ti cumperi patrupedul curios de fel.

| annaloveanna a răspuns:

Intr-o seara cand sunt parintii tai mai linistiti te plimbi in jurul lor parand trista si plictisita.Fa in asa fel incat sa te observe. Ei o sa te intrebe ce ai. Tu o sa le spui ca iti doresti tare mult sa iti cumpere ceva si ca ai face orice sa il ai.Du-te la calculator si cauta filmulete si poze cu rasa dorita.Aratale cat de dragut este. Apoi scrie cat de mult iti doresti unul in jurnal (daca nu ai juranl improvizeaza dintr-un caiet) si lasa jurnalul deschis langa parinti (asigurate ca au vazut jurnalul).Tu o sa pleci spunand ca ai nevoie la baie.Ei o sa il citeasca si pana la urma o sa iti cumpere catelul. (La mine a mers)