Incearca sa strangi bani sa o cumperi, poate are datorii si nu isi permite sa iti dea bani. Daca are leafa mare spune-i ca doar un copil are si daca vrea sa isi vada copilul ca o ingrijeste cand ajunge fara puteri sa te faca fericit acum cat esti adolescent, pentru ca te vei descurca cand prinzi un loc de munca singur
PS4 e cea mai buna consola de pe piata, dar avind in vedere ca ai laptop si telefon... consola iti trebuie? Demonstreaza ca o meriti. Ajungi si tu la o olimpiada judeteana, ceva (aia la religie nu se pune).
Eu nu mai îmi cumpăr console, am doar un amărât de PS2, dar îmi iau piese pentru PC să îl fac foarte performant, ceea ce poate ar fi mai ok. Oricum ca să ai PS4 îți trebuie și un TV extrem de bun.
Consolele sunt niste prostii si nu merita sa dai banii pe ele mai bine cumpara un desktop bun si spor la gaming. Daca vrei detalii ma gasesti in privat.
Nu sant prostii, durata de viata unei console poate fi de 7 ani in promediu, un joc sau 2 la 2 luni cumparat merita investitia. Nu se pierd multi bani, e echivalenta cu piesele care se baga in pc si tot pe acolo se pierd cam aceeasi bani. In viitor daca astia care fac jocurile pentru pc vor copia sistemul la console cu conexiunea online pentru a juca atat in multiplayer si modul campanie nici voi (in prezent 2 jocuri cer modul online la ps4 pentru a juca altfel nu se poate destiny si the division care iese in 2016), cei care folositi pc nu ve.ti mai putea pirata jocurile orice e posibil