| Jdjsnshxjxjshdhx a întrebat:

Cum sa îmi fac prieteni? Când nu ies prea mult?

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu închide toate porțile spre oameni, nu închide toate porțile oamenilor spre tine. Încearcă să devii cea mai bună versiune a ta, asta te va face plăcut celor din jur și vei ajunge să ai prieteni.

7 răspunsuri:
| Raducons a răspuns:

Pai nu prea poti sa iti faci altfel, trebuie sa iesi la un loc de munca sau scoala, unde intalnesti alti oameni, altfel nu ai cum.Statul in casa nu duce la nimic bun, decat ca ajungi sa te afunzi in depresie si sa te uiti pe geam la altii

| Yuoia a răspuns:

Hai cu mine la o plimbare. Iti garantez ca pana ne intoarcem acasa vei avea multe cunostinte de calitate din care iti vei putea alege prieteni sinceri.
Nu vrei cu mine? Atunci iesi din casa. Lasa pc-ul, lasa Facebook, lasa TPU, lasa instagramul si jocurile si iesi pe strada. Numai asa cunosti oameni si poti gasi prieteni.

| BogdanXD9930 a răspuns:

Parerea mea este sa nu te frustrezi atat! Incearca sa fii mai relaxat in prezenta oamenilor si discuta normala, abordeaza lumea cu un caracter placut si politicos. Si bineinteles ai grija cu cine stai... Nu te schimba pe tine doar pentru a sta cu altii

| Ana1687 a răspuns:

Ieși din casă, vorbește cu lumea, dacă îți e rușine să începi să discuți cu străinii lucrează la asta, in mod contrar, nu o sa ai niciodată prieteni

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Eu vorbesc foarte ușor și cu persoane străine. Am un grup destul de mare de prieteni și amici, deoarece sunt optimist, comunicativ și am simțul umorului. Sunt mulți oameni ca tine, adică, mai timizi și mai retrași. Oamenii de genul tău au un cerc de prieteni restrâns:3 sau 4 prieteni apropiați. E bine să te poți baza oricând pe 3 sau 4 prieteni.

| Eteda a răspuns:

Simplu! Iesi din casa si incearca sa fi sociabil, zambeste mai mult, incearca sa ai niste conversatii cu oamenii, si iti garantez ca intr-o saptamana doua o sa ai prieteni happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toate oersoanele sunt facute sa aiba un ouhoi de oameni in jurul lor, din pacate (eu sunt una din acele persoane care nu pot zice cu adevarat ca am,, prieteni"). Prieten ar fi mult zis, in cel mai bun caz oetsoana cu care ma intelegi. Chestia e: sa nu fii sifonar, rautacios, sa fii glumet, sa faci concesii dar sa nu te lasi calcat in picioare, sa nu minti, sa intelegi o gluma, sa nu judeci dupa fizic, restul vin de la sine.