Acum depinde si de ce persoane ai noroc.
Banuiesc ca relizezi ca o persoana negativista, incruntata nu face decat sa-i indeparteze pe cei din jur!
La o persoana optimista/carismatica este exact opusul.
Poate ai observat acele persoane populare ca unde se duc toate atentia este asupra lor.
E de ajuns sa cunosti 2-3 persoane si ele iti pot face cunostinta cu altele si tot asa.
Fa-ti un prieten(in caz de nu ai) poate el are un cerc de prieteni si prietenii lui ai si ei prietene, asta asa ca o varianta!
Si apropo, foloseste inteligent autoironia, doar nu vrei sa fi in "clovn" pentru cei din jur!
Succes!
Eu cred că ești o persoană plăcută. E bine să ai puțini prieteni. Puțini și buni. Poți să cunoști alte persoane cu ajutorul prietenei tale. E bine să mai faci o glumă, să povestești ceva amuzant; așa o să-ți faci mulți amici /amice.
Pai hai sa facem cunostinta, sunt deschis la minte deci cred ca ne imprietenim usor Da-mi un mesaj pe privat daca doresti si ne auzim pe Facebook, whatsapp ceva Imi place sa cunosc persoane noi si consider ca toti avem cate ceva de invatat dintr-o astfel de experienta
Fiind constienta de hiba ta, aceea de afii singuratica si retrasa, poti sa incerci sa te schimbi, prin a initia intalniri cu prietenii si oamenii care iti plac!