Întrebare recomandată | Alejandra4785 a întrebat:

Cum sa imi stapanesc doru de mamisad ea este plecata in Spania si imi ieste foarte dor de ea nu am mai vazut-o de 2 ani.In iunie va veni in Romania sa ma ia si pe mine insa eu nu mai rezist imi ieste foarte dor de ea si cand ascult o melodie mai trist sau imi aduc aminte de ea incep sa plang cum sa imi stapanesc dorul de ea fiindca imi ieste foarte dor de ea.crying. ce as putea face.

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dragă de tine... Te cred că-ţi este greu. Nici un copil nu ar trebui să crească fără mama.
Ai fost curajoasă şi puternică. Încearcă să mai rezişti câteva luni. Când ţi-e dor tare de mami, sun-o sau scrie-i o scrisoare - un fel de jurnal...cu tot ce simţi, cu tot ce-ţi trece prin cap (poate fi sub forma unui blog sau unei pagine de facebook dedicate doar ei, o pagină numai a voastră, specială şi intimă). Aşa vei putea să te descarci şi să te simţi mai aproape de ea, iar timpul va trece mai repede.
Fii tare şi încearcă să te bucuri de sărbători şi să te gândeşti la clipa revederii. Ai grijă de tine!

| mona a răspuns:

Ce a fost mai greu a trecut si pana in iunie nu mai e chiar asa mult apoi o sa fiti impreuna

| William a răspuns:

Cand o sa cresti o sa vezi ce bine este acum ca nu are cine sa iti zica ''nu te culca la 2 ca maine te trezesti la 6:30'' sau ''aduna-ti hainele de pe jos ca mergi la scoala in ele''. Acum esti mica si de aia iti este dor, cand cresti nu iti mai este dor de nimic. Pana in iunie astepti.

| cυρcαкє a răspuns:

Bună. happy

Păi nu știu... Țineți legătura prin telefon, skype sau messenger.
Și încearcă să nu te mai gândești la ea așa de mult, știu că e greu, dar în modul ăsta îți vei putea stăpâni dorul. Sau te poți gândi că acuș vine luna iunie iar apoi vei putea petrece mai mult timp cu ea.
Încearcă să-ți ocupi timpul citind o carte, ascultând muzică, să te uiți la film sau să desenezi. Așa parcă vor trece mai ușor zilele.

Sper că te-am putut ajuta, și încearcă să-ți stăpânești dorul. :*
Pa, pa. wave

| pwp a răspuns:

Asa eram si eu...plangeam zilnic...singurul mod este acela de a fi inconjurata de oameni..astfel vei uita de dorul ei.

| Seby90 a răspuns:

Ieste nu este cuvant, forma corecta este "este".

Si ca sa iti raspund la intrebare, incearca sa vorbiti mai des la telefon, sau pe internet, webcam. Incearca sa faci altceva decat rutina zilnica, iesi in oras, cu prietenel / prietenii, distreaza-te. Cheama-ti prietenii acasa, du-te tu la ei. In principiu nu ai ce face in situatii de genul decat sa astepti sa treaca sau poate sa iti umplii timpul cu altceva decat cu ce esti obisnuita (ceea ce deja ti-am si sugerat).

O seara buna si mult succes. Esti aproape.

| Alejandra4785 explică (pentru Seby90):

Eu nu am prietenisadmulti. Aporape nu am deloc.

| Seby90 a răspuns (pentru Alejandra4785):

Cu banii stai bine? Iesi la film, du-te la teatru.
Mergi la cumparaturi. Ajuta-i pe cei ce ii cunosti.

| FastAndFurious a răspuns (pentru Seby90):

In primul rand, tu ii corectezi greselile de gramatica? Asta era prioritatea pentru o fatuca care e fara mama de 2 ani?

| Seby90 a răspuns (pentru FastAndFurious):

Si tu postezi off-topic, prioritatea ta e sa ma critici pe mine fara ca macar sa ii dai o mana de ajutor. Aparent esti mai patetic decat cei pe care ii corectezi.

Si da corectez, pentru ca o masura luata din timp poate dezobisnui o persoana de a gresi constant.

| FastAndFurious a răspuns (pentru Seby90):

M-am regasit in alt raspuns postat deja; nu avea rost sa repet ideea.
In ce te priveste " si da corectez, pentru ca o masura luata din timp poate dezobisnui o persoana de a gresi constant".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Pai sun-o mai des. vedeti-va cu webu. 2.In caz ca nu se poate ar fi bine dupa mine sa-i spui cand te auzi la telefon cu ea ca iti este dor si daca nu ar putea veni un pic mai repede acasa sau daca nu vrei sa o superi fa prima metoda tongue

| LittleB124 a răspuns:

Stai linistita. Stiu prin ce treci. Mama mea e in Italia, si imi este la fel de dor de ea. Tot ce fac este sa nu ma mai gandesc la ea in fiecare moment, sa o uit in perioada in care nu este cu mine. Abia astept sa vina acasa. Acesta este gandul pe care eu mi-l pun in cap: „Nu mai este mult pana vine" Chiar daca mai sunt luni de zile happy Sper sa ma intelegi. Nu exista un manual de de instructiuni intr-o situatie ca aceasta. Fiecare reactioneaza in felul lui/ei, cum am mai spus, nu te mai gandii atat de mult ca iti lipseste si astfel timpul va trece mai rapid si o sa te bucuri de timpul petrecut cu ea o viata intreaga! love struck

| whiteshores a răspuns:

Drăguțo, nu trebuie să te stăpânești dacă ți-e dor de mama ta. Trebuie, însă, să nu aluneci într-o stare apăsătoare. Gândește-te că veți fi împreună până la urmă, iar atunci vei putea să îi spui tot ce ai pe inimă.

Ca să te liniștești îți propun să îi scrii o scrisoare, pe foaie, în care să exprimi gândurile tale și să o faci în mod sincer - descarcă-te scriind. Iar când vei avea ocazia dă-i-o. Sigur se va bucura și chiar va fi emoționată.

Sper să fii mai liniștită. O noapte bună îți doresc!