Incepe prin a-i scrie mesaje si foarte important, poarta-te ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Poarta-te cum te purtai inainte, in timp ce erai cu ea si va intelegeati bine, ca sa-si aminteasca de momentele frumoase ale relatiei si sa vada ca ai revenit la sentimentele de la inceput. Fiecare relatie e frumoasa la inceput si depinde de amandoi cum stiu sa pastreze acest lucru. O sa vezi ca daca insisti sa te porti normal, totul o sa curga de la sine. Scrie-i des si scrie lucruri frumoase. Fa-o fericita! Imposibil sa te refuze. Multa bafta!
As dori sa vb in privat, daca aceptati
Nu degeaba se numește 'fosta'. Ea face parte din trecut. Trecutul trebuie lăsat în spate. Get over it!
Eu am pastrat legatura 2 anii cu fosta iubita, din cand in cand
Pai da, daca merge sa faci asta. Daca ea nu mai vrea nimic, nu are rost.
Ea nu a vrut, eu ma m milogit de ea ca bolovanul, cred ca si in acest caz e acelasi poveste, deci nu exista sanse, fetele sunt mai hotarate
Daca stai sa te milogești, mai rău faci. Spala tipa cu tine pe jos.
Stiu asta, dar sufeream dupa ea, dupa ce ma m despartit de ea credeam ca va fi usor dar a inceput greul abia atunci, orice contact cu ea pe moment aducea fericire apoi iar suferinta, desi ai dreptate e trecut
Voi fetele oricum preferati pe cineva care sa va acorde putina atentie, sa fie putin mai indiferenti asa la inceput, bat la pariu.
Și ai simțit nevoia să îmi spui mie asta? Și-asa dam de înțeles prostii, mai abtine-te!
A fost pur si simplu o remarca, am vazut discutia asta fiind in trecere,, acum ce, sys, nu am voie sa iti scriu ceva pe aici ca repede vor sari cu gura ceilalti? Lasa-i sa zica ce-o vrea, nu imi bat capul
scuze! Am intrat într-o mini coma de la ras!
Da, deja suntem logodiți.
Speedy, stop it!
N-am cum, pana nu marturisiti odata. Scuze, nu ma pot abtine.
Mărturisesc!
Este cel mai bun frate ever!
Nu suni fosta, nu initiezi nici o discutie, e ca si cum ai vinde masina si te-ai duce la ea sa o procuri inapoi
Ai putea incepe cu "alo", "ceau" sau "buna". In rest depinde ce vrei de la ea- sa va impacati(nu prea cred ), sa vorbiti ca niste prieteni(probabil asta vrei), caz in care o intrebi ce mai face, sau vrei sa-i spui cateva dar nu ai curajul in fata(ceea ce mai bine nu).
Cred ca cel mai bine ar fi sa ii zici fata in fata, poate o sa inteleaga de una singura ca relatia voastra nu mai merge.
Dar ai grija sa nu o ranesti prea tare!
Sper ca te-am ajutat!
boonnyk întreabă: