Poate ca ar trebui sa taci si tu.
Poate ca e felul lui de a-ti spune sa ai rabdare.
E sigur insa ca daca taci mai mult decat el, va incepe sa-si puna si sa-ti puna intrebari.
Nu intotdeauna comunicarea da rezultatul dorit.Pentru ca oamenii vorbesc foarte mult dar comunica foarte putin.
Lasa-l sa taca, si tacerea e o forma de comunicare.Deocamdata nu are nimic de spus, ok.
Traieste-ti viata, adapteaza-te acestei schimbari si asteapta.Si vei vedea singura daca atunci cand iti va vorbi, vei dori sa-i raspunzi!
Daca omul te ignora, e treaba lui, nu ia plăcut de tine, nu are încredere, ești ușoara, a auzit el ceva sau văzut, cine știe, in ziua de azi sunteți foarte infidele doar prosti cred in voi, tu te ți de el ca ai un moft, ca iți placa joaca, nu e nici o iubire
Cum tace? Ce să înțelegem prin tăcere? Și vorbele pot ascunde multe, nu numai tăcerea.
Nu e interesat, ce vrei sa mai faca omul ala ca sa iti demonstreze ca nu te vrea?
Dragoste la prima strigare din partea cui, a ta poate. Fara detalii, ai bagat ceva f sec, un barbat tace, aia e tot.Nui nimeni sa stie povestea ta,a voastra.
Cand v-ati gasit, cat ati stat impreuna, asta daca ati stat ori stati impreuna, ori aveti doara relatie de asta virtuala, vad ca spui tui scrii si el a fugit
Descrie nitel relatia, apoi se poate da un raspuns.
Oricum se ascund multe in tacere, pentru ca tu nici nu cunosti cum este de fapt persoana. Poate fi si indiferent, si introvertit si plictisit si asa mai departe. Tu ce intelegi prin asa ceva?
Eu inteleg din tacerea lui ca ma iubeste dar nu vrea sa isi strice imaginea in societate.
Suntem colegi de munca si e in divort...
Nu-l băgaţi în seamă pe Ray. La el toate femeile sunt ipocrite, germanii sunt rasa superioară şi mai era ceva cu masculii alfa...
Uite aici cum sa o intelegi:
https://www.youtube.com/watch?v=SWiBRL-bxiA&ab_channel=LibThack
Nu il inteleg...
I am cerut sa fim fericiti si tot tace.
Nici macar nu mi zice."vezi.ti de viata ta" sau "nu te vreau"
"I am cerut sa fim fericiti"
Wow. Realizezi cata imensa greutate sunt in spatele acestor cuvinte?
Sa ii ceri cuiva fericirea, cand fericirea e ceva atat de metafizic... poate e cam mult.
Sincer, mi se pare ca sunteti diferiti. Prea diferiti. Diferenta de varsta poate de asemenea sa adanceasca si mai tare pragul dintre voi. Mie nu imi place sa renunt dar in locul tau... nu cred ca ar mai avea sens sa raman. Fericirea nu se cerseste, nu se ia cu forta.
Mi a zis candva la inceputul relatiei, ca nu exista fericirea. Fericirea e o stare de moment.
Dar m-am indragostit de el fara sa vreau, si cred ca doar asa puten fi fericiti, iubindu-ne unul pe altul
Cand traiesti langa o persoana din conpromis, e noamal sa nu fii nici fericit.
Alaturi de fostul sot am avut 2tentative de...atat de nefericita eram.Ne am casatorit fara sa ne iubim, a fost ambitia lui de a ma avea pentru ca nu putea pune mana pe mine.
Si cand m-a avut, mi-a luat tot! Nu dau detalii amanuntite...
Dar sunt de parere ca atunci cand te casatoresti din dragoste nu ai cum sa nu fii fericit!
Acum nu cred ca iubirea e de ambele parti ale baricadei. Poate fi fericire cand iubirea e de o singura parte? Crezi ca il poti face sa te iubeasca si el? De cat timp sunteti impreuna?
Nu suntem impreuna...imi doresc sa fim impreuna.
Nu poti incerca la nesfarsit sa ii cauti iubirea. Gandeste la rece, impune-ti un orizont de timp. Daca atunci cand ajungi la capatul acelui interval nu ai reusit sa schimbi situatia, mergi inainte. Fara sa mai arunci o singura privire inapoi.
Am renuntat, incep sa nu mai simt nimic pentru el.
Pentru el a fost o joaca...a fugit cand a simtit ca devine serios.
Ironia e ca se crede un barbat curajos in societate, un barbat cult, demn de admirat.
Bleah!
Nu trebuie sa o intelegi nicicum.
Depinde de tipul de relatie care il ai cu barbatul respectiv.
In absolut orice COMUNICAREA este cheia.
Restul sunt povesti.
Daca la inceput erai intr-o relatie nu se pune.
Care e situatia voastra actuala?
Daca esti singura si stii absolut sigur ca e si el atunci vorbeste direct cu el.
Cu riscul de a ma repeta... ideea mea de a iubi pe cineva este daca ii poti fi infirmier acelei persoane atunci da, poti spune Te Iubesc!
Plec de la premisa ca stii cu adevarat ce implica sa fii infirmiera si in consecinta iti spun ca ai admiratia mea!
Revenind, ar trebui sa ai o discutie foarte serioasa cu el pe tema ce iti doresti si vezi daca si el isi doreste ceva cu tine.
Dar ar trebui sa fii pe cat posibil convinsa ca la momentul actual el este singur.
Daca in urma discutiei ajungi la concluzia ca nu vrea nimic sfatul meu este sa nu te umilesti si sa speri aiurea.
Pui punct si o iei de la capat!
Nu uita ca resursa noastra cea mai de pret dupa sanatate este TIMPUL.
Mult noroc iti doresc!
1. poate are treaba
2. poate are alte prioritati
3. poate nu esti exact pe gustul lui
4. poate nu este sigur pe ce este intre voi
5! timpul va hotara ce se va intampla.
A fost dragoste la prima vedere.
Eu fugeam de el la inceput, chiar daca il indrageam pentru ca nu eram pregatita sa intru intr o relatie.
Mi-a deranjat linistea si m-a lasat sa cad din cer...
Mi e frica sa nu se intoarca pentru ca barbatul mereu se intoarce cand femeia il uita si sa ma dea iar peste cap.