| Daniel_Iulian_1980 a întrebat:

Cum sa intru in vorba cu o fata de la servici de care imi place,pentru ca nu stiu ce sa îi spun, sunt mai timid?
Cu ce subiecte as putea sa intru in vorba cu ea?
Multumesc!

5 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

O întrebi dacă vrea și dorești sa vorbiți. Dacă ea vrea și dorește este de bine.

Bine înțeles dacă dorește sa aibă o relație cu tine dacă vrea fata aia.

| Miranjacanela40 a răspuns:

Fi tu însuți, eventual poți să o inviți la o înghețată. Dacă acceptă vezi cum decurge plimbarea. Apoi îi spui ce simți pentru ea.

| ioana748 a răspuns:

Spune i ca este draguta astazi.
Poti sa i ceri un sfat despre un cadou pe care vrei sa l cumperi mamei tale, ca pare ca are gusturi bunehappy
Apoi o intrebi daca vrea sa continuati discutia la o cafenea, prajitura.
Daca i place de tine vei simti.
Multa bafta,

| Lubeniță38900 a răspuns:

În primul rând nu fii insistent că după devii enervant. Te duci la ia, îi spui buna, ce faci, zâmbești la ea, vorbești cu ea de service, sau te uiți insistent la ia și așa ia o să-și de-a seama că tu o placi și se v a gândii la tine crede-mă. Fi gentelman, i-ai un suc daca vrea, bea un suc la pauza cu ia. Hai că poți Daniele

| rqinyalls a răspuns:

Buna! in primul rand nu mai fi timid ca n ai de celaughing Viata e scurta, traieste o! In al doilea rand, cand vorbesti cu ea incearca sa pari foarte deschis in legatura cu orice fel de subiecte
Daca fata respectiva este vorbareata, cand intrati intr-un subiect nu ii da raspunsuri seci sau nu incerca sa inchei rapid subiectul
De exemplu iti spune ca are mult de munca sau ca trece printr o perioada nasoala, nu ii spune gen "A, naspa" sau "Mda te cred", raspunde i ceva gen "Esti ok?","Am incredere ca vei trece peste aceasta perioada" sau "Daca ai nevoie de o persoana cu care sa vorbesti sau pe care sa iti versi sentimentele si gandurile sa stii ca poti conta pe mine"
Arata i ca iti pasa de ea, femeile nu vor nimic decat iubire, sprijin, afectiune (Ma rog, aici nu ma refer la specimenele de gold diggers, intelegi tu)
In rest, nu ti fie frica sa incepi un subiect de vorba deoarece nu te va manca, incearca sa nu pari prea fals atunci cand vorbesti cu ea iar cel mai important lucru este sa ai incredere in tine
Iti urez succes