| Diana2400 a întrebat:

Cum sa le spun alor mei ca iubitul meu are un copil din alta relație? Am ținut cumva ascuns acest detaliu pe perioada când ieșeam pentru a ne cunoaște. Acum ca avem o relație și imi doresc sa fie în continuare, ar trebui sa dau aceste detalii si familiei mele.
Nici nu știu cum sa încep și ce scuza sa folosesc pentru ca ei au fost curiosi sa știe cine este baiatul cu care ies, iar eu am scuns acest lucru voit, știu ca nu le va pica bine și ca probabil vor încerca să mă convinga ca nu este pentru mine.

9 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Le spui direct. Nu ar fi trebuit sa ascunzi acest lucru, nu e ca și când e un criminal sau ceva, are pur și simplu un copil. Pana la urma sunt părinții tai și trebuie sa te înțeleagă. Sinceritatea este cea mai buna
Le spui sincer ca ai ascuns acest lucru pentru ca ți-a fost frica de reacția lor, tu tii la acest bărbat și faptul ca are un copil, nu va încurca cu nimic. Fa discuția sentimentala și spune-le tot ce ai pe suflet. Este viața ta și alegerile tale. Ei nu se pot bagă pe tine. Pot încerca sa te convingă non stop, acum este despre tine, dacă ești influențabilă sau nu. Dacă nu, sa fiti fericiti împreuna! :*

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Chiar unul cu copil ti ai gasit asta nu ai sa cresti copilul lui, dar el este divorțat de sotie sau are si sotie iar tu esti amanta lui, va tine pe amindouă, sigur parintii tai se vor opune relatiei pe care tu o ai cu acest bărbat si foarte bine ai face sa pui stop relatiei, el ce varsta are dar tu?

| Freya1 a răspuns:

Iti alegi un părinte cu care te înțelegi mai bine si iti iei inima in dinti.In fond, daca ai o varsta rezonabilă nu te poate nimeni forta sa il părăsești.

| Lioana a răspuns:

Pai spune-le asa: "Mama, Tata, ar trebui sa stiti ceva despre prietenul meu. El are un copil. dar asta nu ma deranjeaza pentru ca il iubesc si imi doresc o relatie serioasa cu el. Ar inseamna mult pentru mine daca si voi ati accepta acest lucru. "

| cfrtobias a răspuns:

Cum ai putea zice, direct? pana la urma probabil tot ala e motiv de zis, si daca va iubiti probabil veti fi impreuna

| mdc98 a răspuns:

Ce treaba au ai tai cu iubitul tau? Ca si cum ai compara un mar cu un elefant.
Auzi ca scuza rolling on the floor
Tu traiesti cu el draga mea, nu ei.
Daca tu il iubesti, el te iubeste si exista chimie si potrivire, e tot ce conteaza.
Nu as putea in viata mea sa ii spun copilului meu cu cine sa umble. Cum pot sa ii poruncesc eu inimii lui/ei? Sa il oblig sa stea cu cineva fata de care nu simte nimic?
Rolul parintilor este sa te creasca, sa aiba grija de tine, sa iti ofere educatie si sfaturi. Nu sa se impotriveasca la ceea ce simti tu. Asta ar insemna ca nu te iubesc si sunt doar egoisti

| MetisuI a răspuns:

N-ai ce face?

| MetisuI a răspuns:

De ce ai vrea un barbat iresponsabil

| Suntsserios a răspuns:

Oricum copilul primeaza, eventual si mama lui.Tu esti asa de umplutura.