| Lightrose a întrebat:

Cum sa le spun parintilor ca vreau sa stau o saptamana la prietenul meu(e din alt oras)? Ultima data cand am stat la el 4 zile m-am chinuit sa vorbesc cu ei si pana la urma tot nu le-a convenit dar am plecat.

Răspuns Câştigător
| Afrodita_7159 a răspuns:

Poi daca ultima data a fost atat de rau.o sa ai ceva e lucru pana sa-i convingi.dar daca nu incerci nu ai de unde sa stii.cel mai sigur ar fi sa ai o discutie linistita (fara cearta) si sincera cu ei, sa le sp ce-ti doresti si sa asculti ce au si ei de sp:*BAFTA:*

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Eu zic sa te muti definitiv la el.si scapi de toate problemele.Cred ca viata ta personala e mult mai importanta decat parintii.

| MariaIoana a răspuns:

In primul rand,cati ani ai? Dar oricum, ca esti minora sau nu, parintii tai isi fac griji pentru tine.Isi fac griji pentru drum si mai mult ca sigur sa nu fii dezamagita de acest baiat.
Le spui frumos ca vrei sa mergi la el, sa te lase si sa aiba incredere in tine ca nu se va intampla nimic rau.Iar cu aceasta "calatorie" le vei demonstra ca stii sa te descurci si singura.
Iar...ca sa fie si ai tai mai ingaduitori ar trebui sa faceti cu schimbul: o data tu sa mergi, o data el si tot asa.winking

| Anutzaxx a răspuns:

Mai bine prezintati prietenul parintilor tai happy si daca lor li se pare un baiat de treaba atunci sigur te va lasa sa stai in preajma lui... sau daca nu vrei sa il prezinti mai bine spune-le parintilor ce simti cu adevwinking crede-ma asta sigur va functiona :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu inteleg de ce sa stai la el nu acasa? unde e mai bine ca acasa la tine? ce au parintii tai de fugi de ei si ce are ala de fugi la el? tu te duci sa stai.la el sau de ce, de fapt?

| Larisa a răspuns:

Incearca sa ai o discutie cu ei in care sa le demonstrezi ca esti capabila si ca iti asumi ce se va intampla.Asa le vei demonstra ca esti matura si nu au de ce sa fie ingrijorati

| brunetzik_1072 a răspuns:

Offf...in ce spui tu parca ma vad p mine p la vreo 17 ani asa dar eu imi minteam parintii ca merg sa stau la o prietena in weekend cand d fapt eu mergeam la prietenul meuhee hee