Pai, mno, asta e situatia nu ai ce face, si nu ai de unde stii ca prietenii tai se distreaza,+ ca daca iti gasesti o ocupatie, timpul
va trece mai repede si pedeapsa ta va fi gata repede!
Daca nu te vei mai gandi la ce fac preiteni tai, poate ti se va parea ca petreci pur si simplu o zi in camera, si incearca sa privesti partea buna a lucrurilor, crede-ma, intodeauna exista o pare pozitiva, si crede-ma, '' se poate si mai rau ''! )
sper ca te-am ajutat
Pai daca nu vrei sa mai fi pedepsita incearca sa nu mai faci prostii. Cred ca si prietenii tai au fost pedepsiti nu? Oricum ce vine sfarsitul lumii? Incearca sa faci ceva sa uiti. Vizioneaza un film, citeste o carte...
Păi, nu te vei împăca cu ideea atât timp cât eşti supărată pentru nedreptatea pe care tu consideri că s-a făcut. De ce eşti pedepsită? Probabil pentru că ai făcut ceva ce nu trebuia făcut. Dacă nu făceai, nu mai erai pedepsită. Nu-mi poţi spune că eşti pedepsită degeaba, că aşa le-a venit părinţiilor tăi. Este puţin ilogic, dar.
Păi, trebuie să accepţi ideea, şi să înţelegi motivul pedepsei. Nu este un capăt de lume dacă nu ieşi o săptămână sau 2 din casă. Vei avea timp după aceea să te distrezi cu prietenii tai afară. Plus că, dacă ţi se pare aşa de urât să stai în casă, înseamnă că nu stai prea mult în ea . Uite un mod de aţi descoperii casa. Plus că, trebuie s-o iei mai uşor cu distracţiile.Nu vei trăi toată viaţa de pe urma lor.
Pai. in primul rand actioneza;].
tu ai fost de vina caci esti pedepsita;].
fa ceea ce iti place;].
nu te vei plinctisi;]. fundaaaaaaaaa? :]
Bucura-te de faptul ca poti sta acasa sa te odihnesti sa te uiti la o emisiune buna, sa citesti, sa-ti petreci timp cu parintii si sa le demonstrezi alor tai ca ti-ai indreptat greseala
Gandeste-te ca prietenii iti simt lipsa
sau distreaza-te si tu!
eu cand sunt nevoita sa stau in casa dansez, imi probez hainele, fac poze:X
Pedepsele te ajuta sa te maturizezi.In copilarie esti pus in fata unor situatii in care trebuie sa alegi. Daca alegerile sunt gresite, vei suporta consecintele, adica pedepsele.Nu este rau sa fii pedepsit.Vei fi un adult pregatit pentru viata...
Ilie_Ilinca_1971 întreabă:
Ana22229 întreabă: