1.Comunica cu ea.Cand ai timp, roag-o sa iti povesteasca intamplari de pe vremea ei. Povestete-i si tu chestii de la scoala, ce faci cu prietenii, etc.
2. Ajut-o la treburi. Faptul asta ii va arata ca esti langa ea cand are nevoie de tine si asta te va ajuta in relatia cu ea.
3.Fii intelegatoare.Gandeste-te ca la batranete omul deja e altfel.Priveste uneori cu regrete trecutul si cu frica ziua de maine.
Succes la imbunatatirea relatiei cu bunica ta!
Bah cu cei in varsta e mai dificil, primul semn de imbatranire este ca incepi sa te repeti...batrani tot spun si spun da nu ii lasa inima sa o faca...nai frica ca daca zice asta nu inseamna ca o sa tot fie suparata.se supara atunci si gata.
Ar trebui sa o ajuti si tu caci nu pre poate singura, ea este batrana a muncit toata viata si isi doreste sa o ajute cineva.
Ar trebuie sa fii grijuliu,are si ea o varsta anume,poate o doare inima,coloana,si pe bunica mea la fel o doare cate ceva,nu mai fi nechibzuit,ajut-o pe bunica ta atat cat poti, eu spre exemplu, cand ma duc pe la ea parca sunt indurerat cand o vad plina de griji.Fa-ti timp si ajut-o caci este bine si vei trai mult pe pamant. Punete tu in locul ei:sa vezi ca un copil se zbenghuieste prin casa, face mizerie multa, iar tu tocmai ai curatat.Trist,nu? Eu iti sugerez sa nu-i mai faci atatea necazuri buniici tale, sati ceri scuze, si sa o ajuti.
Daca e o bunica grijulie, merita respect si mai multa atentie, pentru ca a ajuns la aceasta varsta depunand eforturi, consumandu-si viata pentru voi, parinti, etc. Trebuie sa fiti mai atenti la nevoile si necazurile ei, sa fiti mai intelegatori, mai iertatori si sa mai ascultati si ce va invata bunicii, pentru ca ei au trecut deja pe unde sunteti voi si stiu deja diferenta dintre bine si rau