| charmen a întrebat:

Cum sa ma obisnuiesc cu gandul ca de la anul voi pleca de acasa la facultate si ai mei vor ramane singuri? Stiu ca e un pas normal, fiecare copil trece prin asa ceva cand paraseste cuibul, insa relatia mea cu ai mei a fost foarte stransa, e si acum si sunt mereu trist ca nu va avea cine sa aiba grija de ei, raman singuri. Nu au pe nimeni aici, eu eram suportul lor si ei al meu.

3 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Hai ma ca esti abia de vreo 20 de ani, deci nici ai tai nu sunt chiar asa bătrâni.
E drăguț ca ai o legătură strânsă cu ai tai, nu toti avem parte de asta.Dar trebuie sa privesti situația ca o oportunitate de a taia cordonul ombilical dintre voi si a explora lumea, de a cunoaște situatii noi si de a te descurca pe cont propriu.Nu mai fi prapastioasa si înfrunta greul, ca nu ve-ti fi pe vecie impreuna.

| DonEduardo a răspuns:

Ei se au unul pe celalalt. Sper ca acest gand sa te mai consoleze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai tai sunt capabili sa se descurce singuri, stai liniștit. Plus ca îți va fi dor o săptămâna 2, dar după te întorci și pe acasă in Weekend. Și stai liniștit, poate nici nu trebuie sa pleci la facultate ca după cum vezi, toată țara face online