anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-mi gasesc o prietena?
am probleme cu dantura...
cunosc insa foarte multe despre viata si cum sa-mi refac corpul;
dar imi trebuie rabdare si sa respect viata... happy

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Pai in ziua de azi cu bani faci orice cauta sa intalnesti o fata simpla nu din astea fitoase sti ca diferenta intre una de la tara si una de la oras e mare astea de la oras frumoase pe dinafara si pe dinauntru le mananca viermii alea de la tara stiu ce e viata si cu ce se mananca. Oricat de mult tiar placea o tipa nu te arunca cu capu ca in ziua de azi nu sti peste ce podoaba dai, sunt persoane care nu mai au picioare si tot au prietena conteaza sufletul si sa gasesti fata potrivita decat cu nerbdare si sa gasewsti una sati manance viata mai bine mai tz si buna.Ai rabdare timpul le rezolva pe toate

5 răspunsuri:
| piciuk a răspuns:

Problema cu dantura conteaza foarte mult.nicio fata nu si-ar dori sa sarute un barbat cu dantura stricata.ai rabdare, strange bani si fugi la un dentist.asta e principala problema, vor veni si fetele cu timpul

| reanu a răspuns:

Investeste in dantura :p

| fabiola a răspuns:

Rezolva problemele de sanatate, restul vine de la sine!

| Amelie_2576 a răspuns:

Chiar si pentru o fata toleranta, aspectul fizic conteaza intr-o anumita masura, asa ca nu trebuie sa te amagesti ca vei fi acceptat oricum.
Dantura e foarte importanta si trebuie neaparat sa te duci la stomatolog. In general, igiena si dantura ingrijita sunt lucruri pe care orice femeie le doreste la un barbat.

| daniel827 a răspuns:

Asta este o varianta de mod de viata, varianta pe care o au majoritatea; nu caut neaprat aceasta varianata. indiferent ca-mi refac dintii si corpul este posibil sa devin opak acestei lumi... este destul de inapoiata ca experienta de viata si capacitate mentala; eu mi-am stricat corpul de la o nentelegere, apoi daca am gresit nu am recunoscut si am continuat sa stric din orgoliu si incapatanare. in fine. thx pentru raspunsuri; nu mai caut raspuns la aceasta intrebare; am vrut sa vad daca aici se comunica mai bine... macar atat.