| papusica_9611 a întrebat:

Cum sa mi-l scot din minte? ma bantuie

17 răspunsuri:
| Numaieaecevrea a răspuns:

Nu poti crede-ma daca il iubesti enorm nu poti eu am incercat de cand o plecat si nu pot mi dor de el si numai gandu la el imi sta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe cine? pe bau-bau?(nu crezi ca ar fi trebui sa scrii intrebarea completa sa intelegem si noi ceva din ea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauți altu

| ALice_4674 a răspuns:

Go la biserica daca te bantuie

| ALice_4674 a răspuns:

Go la biserica daca te bantuie

| pass4pass a răspuns:

De ce a fost inchis?

| papusica_9611 explică:

Draga alice, era metaforic, dar, daca te depaseste... abtine-te

| aaaa12345 a răspuns:

Cine bunoco, parinti etc.

| anOnimăăăă a răspuns:

`Niciodata lumea nu se va sfarsi la un baiat` sa nu iti pierzi timpu cu un baiat care nu te merita si isi bate joc. Sunt multi alti cu care ai putea fi fericita, sa ai intotdeauna incredere in tine, acolo undeva exista un baiat doar pentru tine, nu are rost sa tanjesti dupa unu care iti face rau.Ca sa treci peste probleeme conteaza mult felul in care gandesti, felul in care vrei sa privesti lucrurile, si felul in care vrei sa iti ridici moralul. La fiecare pas vei intalni probleme. asta e viata, conteaza sa sti si sa vrei sa treci peste(sa ai incredere in tine sa poti si sa iti dai sansa sa repari greseala si sa fi fericita in continuare).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imaginandu-ti viata pe care ai fi avut-o alaturi de el; cu bune si rele, fara iluzii desarte.

| Psihiatra a răspuns:

Gandeste`te o vreme la el, apoi gandeste`te ca ii ratezi pe toti baietii ce te privesc, iar u te tot gandesti la el, la care din cate am inteles nu ai sanse. Bucura`te de viata cu prietenele, gaseste`ti ocupatii, sterge amintirile cu eol, pozele, biletele, mai stiu eu ce, sau inchide`le intr-o cutie pe care sa o ascunzi bine si gandeste`te ca si amintirile tale cu el sunt tot in acea cutie, pe care o va devora praful. Sper sa te ajute sa scapi de el. happy

| morena a răspuns:

Salve! Binenteles ca te va bantui mult timp! Asta daca-i vei da tu voie! Nu te lasa coplesita de amintiri, nu te gandi la el, nu te gandi decat, la cat te-a facut sa suferi! Si spune-ti in gand:nu asta-mi doresc de la viata! Merit mai mult! Nu-i mai da voie sa-ti invadeze intimitatea, viata, si linistea interioara! Cauta-ti preocupari, care sa nu-ti lase timp liber! Fa orice, numai nu te mai uita inapoi! Privirea sus si inainte! Doar asa vei gasi portita de scapare! mult succes!

| DamnedShadow a răspuns:

Cu siguranta nu o sa il scoti din minte daca stai in casa si iti plangi de mila. Ia mai mergi si tu in oras cu prietenii si distrati-va! happy

| Th3eo a răspuns:

@papusica sufla-ti nasul ca mucii vin din creier si afecteaza inteligentarolling on the floor si daca vorbesti metaforic macar pune punct si spune-ne si noua cine te banuie... bunicul?

| Th3eo a răspuns:

Bantuie*

| papusica_9611 explică:

Happyface...esti total pe langa. dar apreciez totusi efortul tau...

| forever4you a răspuns:

Cauta pe altul, distreazate cu prietenii... fa lucruri care te fac sa nu te mai gandesti la elbig grinpapusica tu ai fost persoana care ma ajutat fooarte mult dar pe atunci aveam la user mary poate iti aduci aminte sper sa reusesti daca nu o sa stam si o sa plangem amandoua eu dupa prietenul adica fostul iar tu dupa al taucrying

Întrebări similare