| AdrianaAdriyanna a întrebat:

Cum sa nu ii arati unui baiat ca esti indragostita el? sunt indragostita de cine nu trebuie si nu vreau sa vada ca sunt indragostita de el dar vreau sa ii arat ca il apreciez dar mi-e frica sa nu exagerezlaughing ..si ca dupa aia sa fac greseala sa-si dea seama ca-l plac prea mult si ca dupa aia sa regret. un sfat ceva va rog:*

5 răspunsuri:
| blueheart a răspuns:

Hei! Nu poti incerca acest lucru decat intr-un fel:sa-i fii prietena, sa-l sprijini, sa fii langa el cand are nevoie de tine. Dar eu cred ca o sa-ti faci rau singura. Daca el este indragostit de altcineva si are o relatie nu prea cred ca o sa vada ce o sa faci tu pentru el. Daca tu spui ca esti indragostita de cine nu trebuie vei suferi si ca prietena, pentru ca vei face mai mult decat ar trebui si o sa simta acest lucru la un moment dat. happy

| Maomau a răspuns:

Gresesti!
Nu-l baga in seama pur si simplu.
Vu aceasta tactica ai cele mai mari sanse sa te bage el in seama

| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Pai daca tot vei sta pe langa el..tot o sa iti faci rau..fiindca esti indragostita de el..si cel mai bine ar fi sa te indepartezi de el daca nu vrei sa iei decizii gresite...incearca sa ii spui normal doar o ca este foarte dragut ca prieten. prieten nu iubit! dar eu cred ca trebuie sa il respingi ca altfel nu o sa scapi de el..si s-ar putea ca mai tarziu sa doara mai tare..am dreptate?

| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Pana la urma tu nu ai voie de fi cu el? [sau inca ceva: incearca sa nu fi de acord cu el. daca nu va veti gasi lucruri in comun nu ii va mai placea de tine si scapi.] cred ca inima iti spune sa nu faci asta adica sa nu ii arati ca nu esti indragostita de el si creierul[ratiunea] iti spune sa ii arati inversul a cea ce simti!

| Alexandru_Cornaci_1989 a răspuns:

Iti zici ca il placi si punct nu ai ce regreta decat ca nu ai zis niciodata nimic deci zii si atat nu ai decat de castigat!