Ti-l poti pune fara ca ea sa stie si sa te vada in fata faptului implinit. te duci si il pui si apoi vi acasa si ii spui ca ''ti-ai facut un cadou de Craciun''Craciun fericit!
Inainte sa iti convingi mama, esti tu convinsa ca vrei asa ceva? E dureros, e incomod, ai sa-ti strici dintii din fata (ca ti se loveste pierce-ul de ei) si, pe langa asta, e vulgar.Eu am avut unul, dar dupa o jumatate de an l-am dat jos, nu-l mai suportam.
Daca nu are ce sa-ti reproseze, nu are nici cum sa-tinege dreptul de a-ti face cercelul unde vrei tu. Sfatul meu e sa te porti exemplar cam cu o luna dinainte, apoi ai un argument!
Nu o convingi, o pui in fata faptului implinit! Cand se enerveaza, faci pe nevinovata si ii zici ca ai vrut sa-i faci o surpriza. Ce poate sa iti faca o sa ii treaca repede si supararea, iar tu ramai cu pierce-ul tau!
Te intreb, la ce-ti foloseste? Te face mai frumoasa, mai interesanta, iti ajuta la sanatate, la cresterea inteligentei, la starea ta sociala? E un moft imitativ, inspirat din triburile primitiva. In loc sa evoluezi, nu faci altceva decit sa te intorci in preistorie.
Chiar vrei sa ai atarnat un belciug in gura? crede-ma nu mai sunt deloc pierce-urile mai ales cele in limba!
Stii... daca tu esti sigura ca iti doresti un pierce iti recomand sa-ti faci! ...Si apoi daca te deranjeaza ti`l dai jos si in plus pielea are proprietatea de elasticitate si se reface la loc! PS:Ce importanta are daca vin unii la tine si iti zice "Ce-i cu belciugul ala?".Asta e! .Pacat pentru unii ca nu au capacitatea de a retine ca se numeste pierce!
Uite. eu am vrut inca de cand aveam vreo 12 ani si tot ii spuneam mamei sa ma lase, ea imi spunea ca ma mutilez, ca nu m-ar lasa in ruptul capului. intr-o zi (la 14 ani) m-am enervat pe ea si mi l-a facut un prieten. mama l-a vazut si s-a crizat putin, i-am spus ca asta vreau si ca imi place si cu timpul a inteles, desi ea inca spera ca mi-l voi da jos. il mai am si acum si sunt foarte multumita. nu stiu ce dantura are silviuca" dar mie nu mi se loveste de dinti, (l-am muscat din greseala de 2 ori in 4 ani) si chiar ma ajuta la mestecat. vorba unei prietene "un mixer in gura". ai rabdare si insista, e bine sa ai acordul ei ca sa poti sa-l faci profi, altfel e riscant.
L-a ce iti ajuta? Daca stai bine sa te gandesti peste cativa ani nu o sa il mai porti...Plus ca este doar o moda trecatoare. Si eu vreau sa imi pun un alt cercel in ureche. Dar totusi nu ma incanta. Dupaia nu o sa imi mia placa, o sa il dau jos, si o sa raman cu gaura in ureche.
DreamAutopsy întreabă:
xXStonedAngelXxgirl întreabă: