Vorbesti cu ea chestii obisnuite, si cand se asterne un moment de liniste impingi acest subiect in fata, si o intrebi.ii spui cum te simti, si ca ai nevoie de o pauza, daca e o mama inteligenta va intelege acest lucru.
O seara frumoasa!
Dar de ce vrei sa pleci de langa ea eu nu as vrea n-o sa-ti fie dor de ea pana termini tu generala si cu cine o sa mai vb despre scoala sidespre probleme tale mai bine pleaca o saptamana la o matusa sau asa ceva si dupa te intorci.Parerea mea.
Simplu,ii zici: " mama, sti as vrea sa plec o saptamana la bunici..sau unde vrei tu". Daca esti asa deschis cu mama ta de ce iti e asa greu sa o intrebi daca te lasa?
Problema e ca nu vreau o saptamana -2 ci vreau sa stau macar pana termin generala (sunt in a6a).Pe ea nu o pot convinge sa ne mutam si as vrea macar sa plec eu pentru o vreme... si daca nu ma descurc ma intorc, si eventual ma duc la alta scoala de prin zona... si app : bunica sta cu noi (singura bunica)
Deci,practic nu mai vrei sa fi aproape de colegii/prietenii tai...nu stiu incerca sa ii explici situatia cu colegii si va intelege poate chiar te ajuta.Sincer nu cred ca te va lasa la o ruda sau alt ceva.(pe mine nu m-ar lasa).
Incearca sa ii explici ca ai vrea sa iti petreci putin timp in alta parte la o ruda un timp.
Zii pur si simplu merge, mai ales daca te intelegi asa bine cu ea, va fi usor