anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa o conving pe mama sa ma trimita la o ruda ceva ca nu mai pot! Simt ca mor! Toti au ceva cu mine... si stiu cauza...

Dar nu asta conteaza.

Deci eu doar cu mama vorbesc, doar in ea am incredere. Ei ii spun toate problemele, dar nu stiu cum sa ii spun ca vreau sa ca vreau sa plec...
Va rog, deci in plus eu sunt o persoana integralista si ma pot acomoda cu persoanele straine (deci imi fac repede prieteni noi )

Va rog doar spuneti-mi cum as putea intra in vorba cu mama...

Răspuns Câştigător
| Reek54 a răspuns:

Vorbesti cu ea chestii obisnuite, si cand se asterne un moment de liniste impingi acest subiect in fata, si o intrebi.ii spui cum te simti, si ca ai nevoie de o pauza, daca e o mama inteligenta va intelege acest lucru.
O seara frumoasa!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii spui frumos: mama, mi-ar placea sa...si m-am gandit ca ar fi mai bine...

| Dan10079 a răspuns:

Dar de ce vrei sa pleci de langa ea eu nu as vrea n-o sa-ti fie dor de ea pana termini tu generala si cu cine o sa mai vb despre scoala sidespre probleme tale mai bine pleaca o saptamana la o matusa sau asa ceva si dupa te intorci.Parerea mea.

| Mariya5 a răspuns:

Simplu,ii zici: " mama, sti as vrea sa plec o saptamana la bunici..sau unde vrei tu". Daca esti asa deschis cu mama ta de ce iti e asa greu sa o intrebi daca te lasa?

| SimpleGirl408 a răspuns (pentru Mariya5):

Problema e ca nu vreau o saptamana -2 ci vreau sa stau macar pana termin generala (sunt in a6a).Pe ea nu o pot convinge sa ne mutam si as vrea macar sa plec eu pentru o vreme... si daca nu ma descurc ma intorc, si eventual ma duc la alta scoala de prin zona... si app : bunica sta cu noi (singura bunica)

| Mariya5 a răspuns (pentru SimpleGirl408):

Deci,practic nu mai vrei sa fi aproape de colegii/prietenii tai...nu stiu incerca sa ii explici situatia cu colegii si va intelege poate chiar te ajuta.Sincer nu cred ca te va lasa la o ruda sau alt ceva.(pe mine nu m-ar lasa).

| abyy95 a răspuns:

Da de ce vrei sa pleci?

| ingerashmyk a răspuns:

Incearca sa ii explici ca ai vrea sa iti petreci putin timp in alta parte la o ruda un timp.

| miki_6623 a răspuns:

Zii pur si simplu merge, mai ales daca te intelegi asa bine cu ea, va fi usorbatting eyelashes