| caldilac a întrebat:

Cum sa o conving pe mama sa revina in tara? va rogg astept raspunsuri :X fundatongue

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Din pacate nu ai ce sa faci pentru ca ea decide miscarile din joc, doar asteapta si atunci daca e sa nu mai aiba loc de munca va veni la tine acasa.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Sper sa nu recurgi la o farsa urata... Unii se dau drept bolnavi si/sau morti ca sa-i facă pe cei apropiati sa revina. Chipurile, numai asa reusesc!

Apropo, mamica ta daca lucreaza acolo nu depinde de ea...revenirea. A semnat probabil un contract pe care e nevoita sa-l respecte, altfel isi pierde slujba. Trebuie sa tii cont ca pentru fericirea si viitorul tau lucreaza. De multe ori dorul e foarte greu, dar in ziua de azi sunt atatea avantaje sa iei legatura cu ea, pe net (cu camera video), la telefon etc. Cel putin, stii ca e acolo si traieste. Cum era sa stii ca nu mai vine deloc, ca nu mai trăieste? Cel putin, poti spera la o reintoarcere. Altii nu mai pot!
Daca ai nevoie de ajutor, spune-i! Te va sfatui ca si cand ar fi langa tine.

P.S. Eu nu mai am cum s-o rog pe mama sa se întoarcă. Pe mine nu mă mai aude...

| Omulambitious a răspuns:

Spune-i ca iti este dor de ia din suflettt si nu poti trai fara ia.Nu se merita sa muncesti in tara mama asta nu mai e familie vino la mine si la tata ca te asteptam cu drag(cand vine iai cv un parfum o ciucalatarolling on the floor) )

| ILŞMM a răspuns:

Spune-i că îți este foarte dor de ea, la telefon, și începe să plângi. Poate va merge!

| Luly1802 a răspuns:

Incearca sa-i explici viata ta fara ia sau o scrisoare in care sa-ti spui toate sentimentele...asa poate o faci sa se emotioneze si atunci va intelege ca ii e greu cuiva fara ea. Am si eu o prietena in varsta de 11 ani care parintii ei (ambii) sunt in Anglia si rare ori am vazut-o cu mama ei. Sufera la fel ca tine, dar daca nu vrea sa vina intreab-o de ce...asa vei afla totul..bafta!