| CiorbeaNelu a întrebat:

Cum sa o conving pe prietena mea sa se mute cu mine? Zice ca i-e frica...

12 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Dai timp sa fie pregatita pentru a sta cu cineva. poate nu vrea sa fiti impreuna si cauta altceva? apropo decit timp sunteti prieteni poate e prea repede si nu te cunoaste indeajuns

| elena a răspuns:

Foarte simplu...las-o sa se hotarasca singura, probabil isi da seama la ce se "inhama"...asa cum a precizat si "112".

| Delia 75 a răspuns:

De ce in loc sa faci presiuni asupra ei si sa incerci cu orce chip sa o convingi sa faca asta, nu te intrebi pe tine si apoi pe ea de ce ezita sa faca acest pas. Comunicarea intr o relatie este foarte importanta.
Mutatul impreuna cu "bune" si "rele"...

De exemplu timpul liber va fi petrecut in totalitate cu persoana iubita, si de la dragoste pasionala pana la monotonie nu este decat un pas mic, asta daca nu veti sti sa va bucurati de toate lucrurile simple si speciale. Daca, dimpotriva veti sti sa impartiti atributiile casnice cu iubirea si respectul pe care il aveti unul fata de celalalt relatia va merge ca pe roate. Cand va casatoriti?rolling on the floor

| scootsie a răspuns:

Simplu! Daca o iubesti cu adevarat si te iubeste, cere-o in casatorie si se va muta cu siguranta la tine!

carla
| carla a răspuns:

Poate nu se simte pregatita. De ce ii este frica? Mai lasa-i putin timp de gandire, sa decida ea singura.

| alexa a răspuns:

Comunica cu ea, afla de ce nu vrea...nu te grabi nici tu... e frum sa locuiti impreuna insa vor fii si dezavantaje.

| bethy92 a răspuns:

Oare dc ii este teama? poate ca nu o sa se descurce... poate zice ca e prea devreme pentru asta sau(imi pare rau ca dau si varianta asta dar e o posibilitate)poate nu e convinsa ca tu esti alesul sadsadsadsi atunci totul se explica... intreab-o de ce anume ii este frica si in functie de raspuns vorbiti si va intelegeti! succes

| 112 a răspuns:

Ca sa o convingi? simplu... prima data vezi motivele pentru care nu vrea, si iei atitudine.
De ex ii convingi pe parintii ei ca nu esti un tip care sa faca ceva din ceea ce fata lor nu va vrea...
poate ii e frica SA :
-faca curat
-spele vase
-faca cumparaturile
-faca de mancare
Sfatul meu e sa vb mai bine cu ea, nu iti poate spune doar ca :,, mi e frica" ...sunt multe in spatele afirmatiei. Poate pur si simplu nu-i place cu adevarat de tine, sau in cazul in care e minora nu e pregatita.

| cami_6226 a răspuns:

Las o in pace, nu o mai stresa. oprestete brusc si nu mai deschide subiectul, nu ti mai da interesul, prefate indiferent si iti va propune ea singura. dar ar trebui sa te mai gandesti si sa nu te mai grabesti, daca voi va iubiti si va respectati reciproc, veti rezista cat este nevoie.eu cred ca u grabesti putin lucrurile pentru ca iti este frica sa nu o pierzi, nu? daca ea se muta de gura ta, s-ar putea sa nu rezistati prea mult impreuna si daca ea va fi vreodata dezamagita de tine, tot timpul va da vina pe tine ca u ai vrut asa.las o pe ea sa decida momentul, asa cred ca este mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Inseamna ca o musti, esti catelusi rau!
Incearca sa o chemi cat mai des pe la tine pentru a se familiariza cu locuinta ta, sa ramana cand si cand si peste noapte.
Numai asa o poti face sa vina definitiv la tine.
Multa bafta.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab-o de ce ii este frica.Si apoi spune-i tu ca nu are de ce iar apoi da-i cateva motive bune, o sa vezi ca incetul cu incetul o sa vrea.

| ninel1996 a răspuns:

Si nu poti sta gen " nu ne mutam acum. Vedem cum ne înțelegem si poate ne mutam dupa" daca vrei cu adevărat sa cunosti o persoana, trebuie sa locuiesti cu ea, sa vezi cum gandeste, cum se poarta si cum reactioneaza in unele situati. Doar asa vezi daca relatia va merge