Dupa despartire cu fosta iubire (dupa o pauza), peste cat timp e bine sa incerci din nou sa va impacati, so cuceresti?
4 Septembrie 2017
22
Cum sa incep dialogu dupa o despartire cu fosta iubita? Daca o sun, cum sa incep? multumesc
4 Septembrie 2017
4
Cum sa recuceresc fosta iubita, n-am vorbit timp de o luna si jumate? multumesc
3 Septembrie 2017
13
Salut Ce reprezinta pentru voi sala de sport? multumesc
1 Septembrie 2017
5
Salut Cum sa procedez ca sa-mi reintorc iubita, dupa o luna de despartire, care sunt pasii, va rog suneti-mi ca sa nu mai dau gresmultumesc
31 August 2017
6
Salut Vreau sa ma impac cu iubita, s- a terminat relatia din niste maruntishuri (n- am inselat- o, nu m- am comportat uratat, nu i- am zis vorbe urarte etc.), atunci cand ea a zis sa ramanem prieteni,? (mai mult)
30 August 2017
2
Salut. Spuneti-mi va rog, cum pot sa reintorc fosta iubita care e dezamagita de mine.Multumesc
30 August 2017
9
Spuneti-mi va rog domnishoarelor, daca v-ati dezamagit intr-un baiat si v-ati despartit, mai are el (baiatul) sansa sa va recucereasca din nou si daca da, care ar fi modalitatilemultumesc
30 August 2017
7
Salut spuneti- mi va rog cum pot sa ma impac cu fosta iubita, care sunt pasii care trebuie parcursi, s- a despartit de mine fiindca eu nu aveam experienta in relatii si faceam anumte greseli, de multe? (mai mult)
De ce trebuie sa recucerești fosta iubita cand sunt atâtea femei libere pe lume?
Oho, ai neglijat-o o luna si jumatate, nu ai avut succes cu altele si acum te gindesti ca tot ea e mai buna? E docila, faci ce vrei din ea? Poate totusi, nu e asa si s-a saturat sa te astepte.
Effy35 întreabă: