anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum să scap de frica mea care nu are logică față de unul dintre bunicii mei? El nu mi-a zis niciodată ceva rău, și chiar dacă mi-ar fi zis, înțeleg că mi-ar fi zis ca pe un sfat, ceva să mă ajute pe viitor.
Știe cineva de ce mi-e frică de el?

Răspuns Câştigător
| HUAWEHUAWE a răspuns:

Salut.Am ceva mișto pentru tine, o sa te ajute mult in viață si o sa te si distrezi.
Descarca sau vezi daca ai pe calculator/laptop Microsoft Edge (e un browser - ca opera, mozzila, internet explorer ). Deschide-l si in dreapta sus in colț chiar sub X-ul cu care inchizi o pagină de internet este o chestie. Daca pui sageata pe ea fara sa apesi scrie : Copilot. Apasa pe ea.
Ti se v-a deschide un chat, unde un robot foarte inteligent iti poate raspunde la toate intrebarile si curiozitatile pe care le ai.Tu ai o mică problema cu inteligenta foloseste-te de el ca si cum ar fi capul tau, intreaba tot ce ai nevoie sa stii ca sa te descurci.

Am si un joc pentru tine poate-ti place, ia intrebari pe care le-ai pus pe TPU si nu stiai raspunsul si da-le copy/paste acolo ca sa le aflii raspunsul happy

Bafta

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La tine treaba e clară. Ai probleme psihice.
Fără a te jigni dar reiese asta din multele intrebări de-ale tale.

| ioana748 a răspuns:

Reminescente din alta viata happy

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Du-te la el si spune-i problema, stai de vorbă cu el, asculta-l ce-ti zice si o sa scapi de frica happy