| JBViațaMea a întrebat:

Cum să te concentrezi doar pe prezent și să nu te mai gândești la viitor?

Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Găsești răspunsul în acest minunat citat.
Viitorul începe acum, nu mâine.
Papa Ioan Paul II.
Cheers

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu te gandesti la viitor esti un om terminat.

| darrio2007 a răspuns:

Tipic generatiei actuale.

| RAY a răspuns:

Daca te gândești in prezent e inevitabil sa nu te gândești la viitor,depinde despre ce viitor vorbim? Eu mă gândesc pe termen scurt,mediu,lung,dar cine știe dacă mai apucam ziua de mâine, ideea e sa nu pierzi timpul aiurea pe rețele sociale și să încerci mereu, niciodată să nu te resmenzi, viața nu are sens, scop noi îi dam sens chiar daca e absurd dar macar să gândim realistic, sa ne auto actualizam mereu

| sierra1 a răspuns:

"Cum... să nu te mai gândești la viitor?"

ar fi gresit să faci asta dar dacă insiști, carpe diem

| gabicoo a răspuns:

O soluție ar fi să-ți dai cu ciocanul peste degete. Se vor aduna toți sfinții din calendar in jurul tau și nu-ți va mai păsa de viitor.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Sau suni la 112 și le ceri să-ți trimită o polițistă sexy că vrei să faci sex animalic cu ea. Vei primi o amendă care te va ancora puternic în prezent. Vei umbla cu limba scoasă după bani - ca să plătești amenda. Succes.winking

| LisaJulie a răspuns:

Ocupandu-te cu alte lucruri! Diverse hobbiuri și activități

| StrongHeart a răspuns:

Iti tii respiratia cel putin 60 de secunde, imaginandu-ti ca sunt ultimele tale momente de viata. Repeta si incearca pana cand atingi limita biologica. Mediteaza asupra mortii si vei realiza cat de importanta e fiecare secunda si cum poti sa-ti ocupi timpul cu atatea activitati care te fac sa te simti cu adevarat viu.
Oricat de grea e viata, e important sa nu uiti sa visezi, sa creezi si sa ignori vocile sau gandurile care te fac sa suferi.

| ZokoZEW a răspuns:

Simplu. Meditează

| Hellboy96 a răspuns:

Salut! Mi-am pus această întrebare de multe ori, atât cu viitorul cat și cu trecutul. Concluzia este să trăiești în prezent gândindu-te la viitor, învățând din trecut. Greșelile pe care le faci in prezent îți pot afecta viitorul și fă orice să eviți asta. Încearcă să faci ce îți stă în putință pentru a îți crea un viitor cat mai comod. Este și normal sa te gândești cum va fi. Este absolut normal. Dar cel mai important este să încerci să și grijă de tine și să nu faci vreo prostie care pe moment îți poate fi benefic dar te poate afecta pe viitor. Sănătate!

Întrebări similare