Spune-i
dimineata -te iubesc
ziua- iti multumesc ca existi
seara- esti tot ce este mai de pret pe pamint
dar nu o dezamagi ca ii frangi inima
Eu un lucru minunat ca-ti pui aceasta intrebare...Multi tineri din ziua de azi sunt total indiferenti fata de starea parintilor...
O mama este fericita atunci cand isi vede copilul fericit si sanatos, apoi implinit la casa lui...Banuiesc ca esti tanara de pui aceasta intrebare...asa ca pot sa-ti spun, ca mama a doi baieti destul de mari, ca sunt fericita atunci cand imi vad puii linistiti, fara griji, cu zambetul pe buze...venind si sarutandu-ma inainte de a pleca...sa-i vad impreuna cu prietenele facandu-si planuri de viitor impreuna...sau pur si simplu...cand vin la ziua mea cu cate o floare spunandu-mi ca ma iubesc! N-as putea cere mai mult!
Mama ta poate fi fericita daca tu o respecti, te porti frumos cu ea si mai ales vede ca, ceea ce te-a invatat, tu pui in practica si mai ales doreste ca tu sa fii fericita. Indiferenta, sfidarea, neglijenta, delasarea, cearta, in relatiile cu mama sunt, in general, creatoare de conflicte, de aceea cel mai bine este sa ai cu mama ta o relatie de prietenie si sa nu uiti ca ea asteapta de la tine o vorba buna, un gest tandru, care sa o ajute sa depaseasca greutatile cu care se confrunta zi de zi. Cand vei fi si tu mama vei intelege, in moc concret, acest lucru, iar pana atunci cred ca, este bine sa tii seama de sfatul meu, precum si de al celor care ti-au sarit in ajutor, raspunzand intrebarii tale. Succes.
Imi place intrebarea pe care ai adresat-o.Consider ca mama este fiinta care intotdeauna te va iubi sincer si neconditionat si de aceea merita sa fie rasplatita atat de tine, cat si de Dumnezeu. Ea este fericita prin simplul fapt ca te are pe tine.Pe langa asta, o multime de fapte bune ale tale, ar putea sa ii sporeasca fericirea.Ca de exemplu:fa-o sa fie mandra de tine(invata bine, daca esti la scoala, pentru a obtine rezultate bune; poarta-te frumos in societate), respect-o mult, nu o jigni(iar daca ai facut-o deja, cere-i iertare, cu siguranta ii va trece supararea); ajuta-o la treburile gospodaresti, daca locuiesti cu ea, iar daca nu, viziteaza-o cat mai des(astfel ii vei insenina zilele), fii apropiat(a) de ea sufleteste...Cam asta cred eu ca ar face-o fericita pe orice mama.
Pentru ati face mama fericita trebuie sa o asculti. sa o respecti, sa ii spui intotdeuna adevarul.plus ca intr-o mama trebuie sa ai mereu incredere pentru ca mama este singurul lucru pe care Dumnezeu Nil da fara vreun favor fara nicio rugaminte ci pentru ca asa este scris ca fiecare copil sa aiba parinti langa el. Si pana acum de cand m-am nascut am cam suparat-o pe mama dar de cand suntem in 2010 simt... ca ar trebuie sa n-o mai fac pentru ca MAMA este primul cuvant pe care-l il pronuntam de cum ne nastem. SPER SA MA ASCULTATI!
1. spune-i ca o iubesti
2.arata-i prin diferite fapte ca o iubesti
3.cand are nevoie de tine fi langa ea
4.cand vine acasa dupa o zi lunga de munca...sau pur si simplu cand o vezi trista...pregateste-i o surpriza...de ex. pregateste o mancare buna...se va bucura enorm
Sora mea mai mare o necajeste mereu, si si eu uneori dar eu totusi incerc sa o fac multumita si fericita. deci, raspunsul meu la intrebare esta: nu o minti, nu o necaji, ascult-o, si cel mai mult si cel mai important dintre toate iubesteo asa cum merita. si aste este si pentru tati.
Srios? asta toate sunt chestii de fate nu cred ca poti vedea un baiat care sa faca curatenie sau sa ii spuna maicasi ca o iubeste sau alte chestii din astea... bleahhh...
Eu mi-am suparat mama doar prin faptul ca am fost plecat la bunici iar cand m-am intors ea mi-a parolat calculatorul, dupa 3 zile i-am spus tatei prin telefon(el lucreaza in Italia)iar mama s-a suparat si a spus ca sunt cea mai mare dezamagire ai.Mi-a spus ca a crescut un sarpe la san toti anii astia si ca nu va mai vorbi cu mine vreodata.Imi poate spue cineva cum sa procedez?
Cerei scuze chiar daca nu e vina ta
Sunt de acord cu cristin+ nu o mintzi si demonstreazai cat de mult o iubesti
Buna ziua sunt rostas casandra sunt din gherla.Eu cateo data imi fac mama sa sufere iar eu nu vreau sa mai sufere sa va spun cum procedez eu cu mama mea sfanta in fiecare seara cand doarme o pup, o dragostesc, ii dau banii mei de scoala la mama mea, de 8 martie i-am, i-am facut cadou un 10 si un buchet de flori si trebuia sa ii dau si o cutie de ciocolata dar eu o iubesc este to ce am pe inima mea mai mult o iubesc pe ea decat Pe Dumnezeu scuzatima dar pe ea iubesc o iubesc pana -n cer, i-as da si viata mea, sau da da ca ar fi bolnava, si iar trebuii inima sau rinichi sau ficat sau organe ii leas da pe ale mele sunt o fetita de 12 anin mama este tot ce am pe suflet o mai supar pentru ca nu ascult sa nu mai manca pentru ca, daca tot mai mananc pot sa fac infart in somn o iubesc'' mult si ass face orica pentru ea. Eu am si un frate in inchisoare in Italia si este acuzat pe nedrept si va dati seama cum sufara o mama pentru. un copil la o distanta macar daca ar fi aici in Romania in gherla... dar eu tot imi iubesc mama, eu cand ma cert cu mama sau mama cand vede ca mananc mult si ce nu imi este bun la inima, se supara pe mine, si eu ma duc la ea plagand sa ma ierte. o iubesc mult pe mama mea.O IUBESC MULT, O IUBESC MULT
AS FACE ORICE PENTRU MAMA MEA SFANTA AM NISTE SUROR MAI MARI CARE TOT O SUPARA LE URASC PE SURORILE MELE CA TOT O FAC SA SUFERE TE IUBESC MAMA MEA
Sa incerci s-o faci fericita si cat de mic ai fi sa incerci sa-i faci un cadou
Asta ma intreb si eu
cum sa-ti faci mama fericita?
apropo ma numesc robert!
Pe mama ta o poti face fericita,
daca o asculti, ii faci cadou, un tort mare, sa desenezi ceva frumos pentru mama, si in ultimul timp sa ii spui ce frumoasa este mancarea este buna.
O mama este fericita daca isi vede copilul fericit. La mine mama e intodeanuna fericita cand ma vede ca ii ascult sfaturile: sa nu sufar, sa nu pun nimic la inima. In general fiecare mama e fericita cu copilul sau, chiar daca nu se arata tot este fericita s il iubeste! La mine e foarte ciudat, tot timpu e nemultumita, tot timpu vrea mai mult, tot timpu comenteaza si ma corecteaza orice as face, dar stiu ca ma iubeste si vrea tot ce e mai bun pentru mine. Mama e cel mai scump lucru, desi inainte nu am pretuito acum am invatat sa o pretuiesc, desi se poate spune ca tarziu dar o pretuiesc. Aveti grija de mamele voastre cat timp le aveti:*