anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa trăiesc fără copii?

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! daca esti parinte, nu poti traii fara copii, dar de dragul lor si pentru fericirea lor, trebuie sa te autosugestionezi ca o sa treci peste tot, daca sunt plecati ai sansa sa vorbesti cu ei la telefon/calculator...e mai grav atunci cand nu mai sunt in viata, dar se gaseste si pentru asta o portita.un catel, o pisicuta..trebuie sa fii tare si sa speri ca intr-o zi va fi bine. Speranta moare ultima si noi odata cu ea!
O zi buna si frumoasa sa ai!

| William a răspuns:

La fel cum ai trait si inainte sa ai copii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa raspund unui anonim?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti iei un animal de companie, te ajuta mult.
Dar daca nu o sa poti fara, infiezi.

| harciog a răspuns (pentru anonim_4396):

Te obisnuiesti.Am un frate care are 50 de ani si are doi copii, amindoi casatoriti si plecati din tara.Intr-o zi imi zice ca ar trebui sa mai faca un copil ca ei au ramas singuri, dar si-a luat o catelusa foarte isteata care le umple timpul cu tot felul de smecherii ciinesti.

| MauiNight a răspuns:

Iti iei pestisori sa inoti cu ei, catelusi sa alergi prin parc cu ei, pisicute sa te cateri cu ele in copaci (te mai holbezi pe geamuri, vezi gagicute un fundul golhee hee ), papagali sa vorbesti cu ei... fa-ti multi prieteni, distreaza-te, cand vii acasa nu iti mai arde de nimic.

| TRANSVERSAL a răspuns:

E foarte greu, numai parintele stie dar Dumnezeu le rezolva pe toate! depinde si de situatie

| k1fighter a răspuns:

Adopta un copil daca nu poti sa facihappyViata fara copii e ca mancarea fara sare, cred eu.Adopta un bebelus, o sa creasca, o sa ii spui ca el este infiiat si cu siguranta iti va multumi toata viata.Plus ca ai constiinta impacata ca nu ai trait degeaba, ai crescut un copil.Multa bafta

Întrebări similare