Gasesti la farmacie solutii anume pentru asa ceva, e bun si gazul dar nu se prea gaseste.
Eu zic sa nu te tunzi(majoritatea frizeriilor nu tund oameni cu paduchi)...si mergi la farmacie si intreaba de sampoane, pudre, solutii pentru a scapa de paduchi. Dar daca gasesti gaz...este cel mai indicat.
Cel mai sigur si cel mai rapid... tuns zero...asta daca nu vrei sa te complici cu tot felul de solutii...bafta
Sa mori tu?
Ce ti se pare asa amuzant sa razi de ceilalti? Fata chiar are o problema si a cerut ajutorul, nu cred ca avea nevoie de remarca ta "paduchioaso"... Te rog frumos, oricui i se poate intampla!
O zi buna!
Bine paduchioaso ))))
Vezi-ti de treaba ta si nu mai comenta aiurea.
Eu cred ca si u ai paduky hihi paduchioasa paduchioasa!))))))))
Ma-ta are.
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Gasesti in farmacii solutii speciale indicate sau daca nu cu gaz dar nu cred ca va fi bine. Am impresia ca va actiona asupra pielii
badea_marcu întreabă: