Oh, si eu am doi baieti care ma plac, mai exact sunt obsedati de mine. Si e foarte nasol, la unul i-am explicat ca nu vreau sa ma combin, ca-mi place de altcineva bla bla si nu intelege. Celalalt, nu i-am spus nimic dar o sa-i spun ca sa nu creada ca are sanse. Omg, trebuie' sa ma gandesc sa-i spun in asa fel incat sa nu-l doara. Ceva gen : sincera sa fiu, mie-mi place de altcineva si... cel mai bine e sa ramanem prieteni, mai ales ca ne intelegem super. Sper sa inteleaga, daca nu, cu doi pe cap. valeu!
Încearcă să fii sinceră şi directă. Asta îi va arăta că eşti matură, că ştii ce vrei şi că vorbeşti foarte serios. Fi fermă. Spune-i că îţi place ca personă, ca amic, că îl vezi ca pe un frate, dar nimic mai mult. Propune-i să fiţi amici şi atâta tot. Nu aveţi de ce să rupeţi legăturile dacă tu nu îl placi aşa cum ar vrea el. Totuşi dacă după un timp, tot nu va vrea să înţeleagă, spune-i că eşti îndrăgostită de altcineva.
Trebuie sai spui pe o voce calma, linistita, cu putina tristete ca nu vrei o relatie acum si ca cel mai bine pentru amandoi ar fi sa ramaneti amici, daca chiar nu vrei nimic cu el sa nu-i zici ceva de genu 'vom vedea pe parcurs ce se intampla'pentru ca nu e bine sai dai sperante degeaba, sper ca te-am ajutat multa bafta
Mi s-a întâmplat... şi am greşit pentru că am tot amânat momentul în care să-i spun. spune-i cât mai repede, până nu ţine şi mai mult la tine. Eu i-am zis fără ocolişuri, dar am încercat să nu fiu dură...
Spune`i exact ce simti tu. ca nu vrei sa fie nimic intre voi. Si ca il placi doar ca un amic Sunt sigura ca o sa inteleaga succes
Ii spui ca vrei o pauza! Esti prea tanara pentru o relatie stabila, mai vrei si tu distractie, ieseli cu fetele. gossip girls. Baftalo
I-ai putea spune spune ca vreti din tot sufletul sa fiti doar prieteni(amici)SUCCES.vei avea nevoi
anonim_4396 întreabă: