| Enigmă a întrebat:

Cum scap de un baiat care ma place? adica nu ma intelegeti gresit. e super de treaba si e chiar unul din cei mai draguti pe care i-am cunoscut dar nu il plac asa cum ar vrea el. Deci ce si cum sa ii spun? laughing >Fundoii`:

11 răspunsuri:
| Meryem027 a răspuns:

Oh, si eu am doi baieti care ma plac, mai exact sunt obsedati de mine. Si e foarte nasol, la unul i-am explicat ca nu vreau sa ma combin, ca-mi place de altcineva bla bla si nu intelege. Celalalt, nu i-am spus nimic dar o sa-i spun ca sa nu creada ca are sanse. Omg, trebuie' sa ma gandesc sa-i spun in asa fel incat sa nu-l doara. Ceva gen : sincera sa fiu, mie-mi place de altcineva si... cel mai bine e sa ramanem prieteni, mai ales ca ne intelegem super. happy Sper sa inteleaga, daca nu, cu doi pe cap. valeu!laughing

| CarmenR a răspuns:

Încearcă să fii sinceră şi directă. Asta îi va arăta că eşti matură, că ştii ce vrei şi că vorbeşti foarte serios. Fi fermă. Spune-i că îţi place ca personă, ca amic, că îl vezi ca pe un frate, dar nimic mai mult. Propune-i să fiţi amici şi atâta tot. Nu aveţi de ce să rupeţi legăturile dacă tu nu îl placi aşa cum ar vrea el. Totuşi dacă după un timp, tot nu va vrea să înţeleagă, spune-i că eşti îndrăgostită de altcineva.

| Ervin a răspuns:

Că sunt fete mai bune ca tine. sau că ai pe cineva sau că eşti materialistă

| diana_3226 a răspuns:

Trebuie sai spui pe o voce calma, linistita, cu putina tristete ca nu vrei o relatie acum si ca cel mai bine pentru amandoi ar fi sa ramaneti amici, daca chiar nu vrei nimic cu el sa nu-i zici ceva de genu 'vom vedea pe parcurs ce se intampla'pentru ca nu e bine sai dai sperante degeaba, sper ca te-am ajutat multa bafta

| ioana_6413 a răspuns:

Mi s-a întâmplat... şi am greşit pentru că am tot amânat momentul în care să-i spun. spune-i cât mai repede, până nu ţine şi mai mult la tine. Eu i-am zis fără ocolişuri, dar am încercat să nu fiu dură...

| Kheeda a răspuns:

Spune`i exact ce simti tu. ca nu vrei sa fie nimic intre voi. Si ca il placi doar ca un amic happy Sunt sigura ca o sa inteleagawinking succes

| cris05 a răspuns:

Ii spui ca vrei o pauza! Esti prea tanara pentru o relatie stabila, mai vrei si tu distractie, ieseli cu fetele. gossip girls. Baftalo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a intamplat cu o ftaha! e indragostiha fde mine si nu stiu nici eu ce sa fac ca ii zic sa ma lase in pace si ea o da-nainte! m-am plictisit sa ii spun ca nu imi place de ea asa ca acum o ignor da ei nu ii pasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie.ma rog aproape.nu stiu ce sa sp.

| Alexutza_7247 a răspuns:

Spune ca nu il place si gata

| MyriamMM a răspuns:

I-ai putea spune spune ca vreti din tot sufletul sa fiti doar prieteni(amici)SUCCES.vei avea nevoitongue