Pai eu nu o sa-ti dau un raspuns frumos,ci o sa-ti sp adevarul:trebuie sa-i cumpar o gecutza care ii placuse lui, dar am ramas fara bani si nu i-am mai luat-o, iar aseara mi-a dat un set din parfum+crema+spray si eu l-am intrebat de ce mi la dat aseara ca abia maine e ziua indragostitilor.Mi-a raspuns ca mi la dat ca merit si ca nu-i trebuie neaparat o sarbatoare sa-mi dea ceva...Iar eu i-am luat o amarata de fata pentru telefonul lui ca i se facuse urata si mi-a spus ca s-a bucurat mai mult decat daca i-as fi luat geaca aia pe care oricum ar fi aruncat-o prin sifonier ca nu e vreme acum de ea.Ideea este ca un prieten adevarat si o dragoste sincera fac cat 1000 de cadouri doar sa fie luate si sa ne laudam la altii cu ele...Parerea mea.
Cum aveam chemare la comemorarea lui Whitney Houston si cum partenera uraste hotelurile din cauza roomservisului, a trebuit sa-i cumpar o vila in zona.
Http://i.imgur.com/s9n30.jpg
îţi place? Mai trebuie doar să completez cu numele, şi gata.D:
Sti,eu una nu cred ca e neaparat sa cumperi un caddou de Valentine's Day...adica stiu ca se considera a fii necesar,insa eu nu cred.Dar, totusi e dragut ca in aceasta zii sa-ti exprimi sentimentele intr-un mod cat mai frumos si romandti...iar eu ca fata i-as lua uni baiat:
-o bartara cu numele lui pe ea
-o cana cu poza noastra pe ea
-o pereche de ochelari de soare foarte draguti
iar unei fet:
-o esarfa draguta
-un lantisor
-un telefon mobil
-niste cercei in forma de inima
o bratara cu o inima
-un ursulet de plus care sa tina in mana o felicitare in forma de inima
-un album cu pozele noastre in care am fost in excursi, am vizitat locuri sau pur si simplu noi
Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Buna, eu am procurat iubitului meu un bratara de argint, este un cadou foarte frumos, unic si sper ca il va purta . Eu nu stiu de citi bani dispui pentru a cumpara un cadou perfect, dar cred ca merita pentru ca aceasta sarbatoare e o data pe an, nu in fiecare zi . Sper ii vei procura un cadou minunat, si te va aprecia si el pe tine la fel. Bafta . Pupici
Pentru o fata e frumos sa-i dai:
-cercei
-lantisor
-o inimioara de plus
pentru un baiat e frumos sa-i dai:
-o poza cu voi doi; calendar cu voi doi...
-personalizate:cani
cam atat stiusper ca te-am ajutat
ItsMe6969 întreabă: