| Estera123 a întrebat:

Cum se apropie Valentine's Day si toata lumea a inceput sa caute 'cadoul perfect', eu va intreb:
Ce cadou i-ati cumparat iubitei/iubitului?
Sau, daca nu ati cumparat inca ceva, ce va ganditi sa ii cumparati?

Asa ma ajutati si pe mine cu idei, si pe ceilalti utilizatori.
PS: Daca a mai fost pusa intrebarea, imi cer scuze.
PS2: Dau funda pentru cel mai frumos raspuns.

Răspuns Câştigător
| corinusdeplus a răspuns:

Pai eu nu o sa-ti dau un raspuns frumos,ci o sa-ti sp adevarul:trebuie sa-i cumpar o gecutza care ii placuse lui, dar am ramas fara bani si nu i-am mai luat-o, iar aseara mi-a dat un set din parfum+crema+spray si eu l-am intrebat de ce mi la dat aseara ca abia maine e ziua indragostitilor.Mi-a raspuns ca mi la dat ca merit si ca nu-i trebuie neaparat o sarbatoare sa-mi dea ceva...Iar eu i-am luat o amarata de fata pentru telefonul lui ca i se facuse urata si mi-a spus ca s-a bucurat mai mult decat daca i-as fi luat geaca aia pe care oricum ar fi aruncat-o prin sifonier ca nu e vreme acum de ea.Ideea este ca un prieten adevarat si o dragoste sincera fac cat 1000 de cadouri doar sa fie luate si sa ne laudam la altii cu ele...Parerea mea.

5 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Cum aveam chemare la comemorarea lui Whitney Houston si cum partenera uraste hotelurile din cauza roomservisului, a trebuit sa-i cumpar o vila in zona.

| Holocaust a răspuns:

Http://i.imgur.com/s9n30.jpg
îţi place? Mai trebuie doar să completez cu numele, şi gata.D:

| Kesha1428 a răspuns:

Sti,eu una nu cred ca e neaparat sa cumperi un caddou de Valentine's Day...adica stiu ca se considera a fii necesar,insa eu nu cred.Dar, totusi e dragut ca in aceasta zii sa-ti exprimi sentimentele intr-un mod cat mai frumos si romandti...iar eu ca fata i-as lua uni baiat:
-o bartara cu numele lui pe ea
-o cana cu poza noastra pe ea
-o pereche de ochelari de soare foarte draguti
iar unei fet:
-o esarfa draguta
-un lantisor
-un telefon mobil
-niste cercei in forma de inima
o bratara cu o inima
-un ursulet de plus care sa tina in mana o felicitare in forma de inima
-un album cu pozele noastre in care am fost in excursi, am vizitat locuri sau pur si simplu noi
Sper ca te-am ajutat! Bafta!

| NicoleSova a răspuns:

Buna, eu am procurat iubitului meu un bratara de argint, este un cadou foarte frumos, unic si sper ca il va purta happy. Eu nu stiu de citi bani dispui pentru a cumpara un cadou perfect, dar cred ca merita pentru ca aceasta sarbatoare e o data pe an, nu in fiecare zi happy. Sper ii vei procura un cadou minunat, si te va aprecia si el pe tine la fel. Bafta happy. Pupici

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Pentru o fata e frumos sa-i dai:
-cercei
-lantisor
-o inimioara de plus

pentru un baiat e frumos sa-i dai:
-o poza cu voi doi; calendar cu voi doi...
-personalizate:cani
cam atat stiuhappysper ca te-am ajutat