Pai, pe cea mai buna prietena a mea o cheama Miruna, dar eu ii zic Duda. Ii spun TOT, si ea mie. Nu ne-am mai certat de muuuuult timp. Nu pot sa spun ca facem orice impreuna, spre exemplu: eu ies cu alti prieteni in oras, ea cu alti prieteni. Avem multe in comun: ne place muzica buna, ne place un intrument, chitara(mai mult mie, ea a vrut sa faca pian), facem bratari ale prieteniei, suntem extrem de ciudate, iubim ciocolata =p~.
Cel mai bun prieten in primul rand te respecta si nu vrea niciodata sa te vada suparata Fara rautate, invidie, perversitate... etc Doar bunatate si iubire sincera ( de prieten)
Se comporta bine, mai ales la fazele pe care le fac eu.
Mai are si ea fazele ei, dar e okay, le am si eu pe ale mele.
Ne injur amandoua dar e ceva ca intre prieteni..
E mereu langa mine cand am nevoie de ea.
Se comporta bine, foarte bine chiar. Mai are ea niște gongi micuțe la căpușor dar este ok. Vorbim cred ca 13/24 ore pe zi, 5-6 la scoala și restul la telefon sau pe Skype. Câteodată ne mai și certăm, că de-aia se numește prietenie dar ne împăcăm rapiid. E bine că avem multe în comun și putem discuta deschis. Eu chiar țin la ea și...ea la mine. Niciodată nu m-a învățat de rău sau...să fiu egoistă etc. Dimpotrivă, a vrut să fiu bună și atunci când mai făceam mici prostioare imediat mă corecta.
Am fost timp de patru ani de zile fără prietenă bună, dar sincer cred că a meritat cât am așteptat!
Pentru mine prietena mea cea mai buna nu imi e doar prietena imi e sora,si ma sustine in orice fac,nu face comentari, avem gusturi identice ne certam, iar cand o facem cred ca o facem mai mult pentru amuzament, colegi spun ca le place cum ne batem "HUH?" e ciudat dar de aia tin la ea asa de mult ^.^
Buna Catalina. Eu am o prietena de 10 ani si ma intelege foarte bine cu ea. Desi nu este la liceu cu mine(ea invata la liceu la Iasi) vorbim intr-una la telefon, prin mesaje si pe net. Ne ajutam reciproc, ne ascultam, ne dam sfaturi, plangeam una pentru alta. Daca iti doresti sa ai un prieten adevarat cred ca ar trebui sa-l suporti asa cum este si cu bune si cu rele, cu toane sau fara toane pentru ca la randul lui acel prieten de suporta si te accepta asa cum esti si tu.
Sti cum e la mine, poate eu sunt de vina cateodata cand nu ne intelegem bine deoarece eu sunt mai egoista si orgolioasa cateodata dar atunci cand eu ma comport frumos si mai dragastos, totul merge super bine si mi-am dat dat seama ca nu e bine sa fi rea pentru.ca nu rezolvi nimic...Bafta! te pup
Poi sa raspund sincer eu nu am cel mai bun pireten si sunt baiat am cea mai buna prietena cu si ne intelegem ca fratii bine frate si sora eu nici cu iubita mea nu ma inteleg asa de bine cu ma inteleg cu,, sora''
Diferenta dintre mine si cel mai bun prieten este de. 5 ani, el cunoscandu-ma de cand m-am nascut. Avem o relatie foarte stransa. ne ajutam reciproc, iar cele mai complicate probleme, le rezolv cu el. fiind mai mare, are puterea sa ma ajute Certuri n-au mai fost de cativa ani. deci pot spune ca relatia noastra merge bine
O cheama Daiana si ne intelegem foarte bine,a dormit la mine acasa, a venit la iarba verde ea si familia mea, am dormit la ea.ne spunem tot! iesim afara in fiecare zi. Ii multumesc domnului ca e langa mine!
In fiecare zi cand ne vedem sau de fiecare data ne intrebam unu pe celalt "ce faci fraiere?" el imi zice gay eu il fac troglodit, imi zice sa sug o ceapa ii zic stai sa-mi fac un ceai. Tot felu de lucruri de genu asta doara de aia suntem cei mai buni prieteni
Pai cea mai buna prietena a mea este ca o sora sau mai mult de atat.Noi facem totul iimpreuna.Si ce.i drept nu prea ne certam pentru ca noi ne putem suporta defectele reciprocceea ce mi se pare ciudat dar asta ne face cele mai bune prietene.