| DeniZu a întrebat:

Cum se comporta un baiat cand este indragostit si iubeste? ce simte el? fluturasi la fel ca noi, fetele?

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Suntem oameni în primul rând iar asemănările dintre bărbați și femei sunt destul de multe.
Trăirile emoționale în momentul îndrăgostirii sunt similare, ce diferă însă este intensitatea lor.
Bărbații sunt mai puțini dispuși să acționeze irațional sub impuls de îndrăgosteală - asta tocmai pentru că intensitatea este ceva mai scăzută.
Intensitatea este mai scăzută însă, contrar opiniei generalizate, sentimentele bărbaților sunt mai trainice.
Practic, este mult mai probabil ca un bărbat să iubească o femeie și după 3-4 ani "ca-n prima zi" decât invers.
De-aia când bărbații se despart după relații lungi suferă mult mai mult decât femeile însă își reprimă mult mai ușor suferința.

Salut.

| elena a răspuns:

De ce nu intrebi un baiat? La noi fluturi, la el palos...

| eXtreme21 a răspuns:

Da, poti sa fi sigura de asta! Suntem foarte emotivi si sensibili la fel ca si fetele, cel putini uni dintre noi pentru ca nu toti sunt asa.winking

| mariana20 a răspuns:

Da si baietii simt fluturasi in stomac si simt la fel ca noi doar ca ei nu arata mereu asta

| catalin188 a răspuns:

Fluturasi si dureri de cap tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca primul lucru pe care il simte e portotofelul mai usurat

| sandra2012 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tare! Mi-a placut raspunsul tau! Dar stii ca se spune ca: fetele intotdeauna au iubit cu inima! Dar cum baietii nu au reusit sa treaca de forme, au hotarat si fetele sa nu mai treaca de portofele! Oricum mi-a placut raspunsul tau repetlaughing

| DeniZu explică (pentru anonim_4396):

Si mie mi-a placut raspunsul tau laughing)

| KingMetin2 a răspuns:

Te ajut eu

pai el e mai timit si nu iti arata iubirea mai se joaca cu ia chesti dar noaptea se gandeste la ea
cel putin asa e cu mine :X

Întrebări similare