Poi sunt copii, si nu pot peste noapte sa se maturizeze.Amintesti ca si tu candva, ai fost copil... daca nu ai avut in copalarie, un internet si tel. mobil asta e altceva. Dar ai fost copil
Fiecare copil cand e mik are un personaj negativ de care ii este frica si un erou care sa il apere."erou"in def este aceea pers cu un curaj foarte mare, prin sacrificiu deosebit în alte împrejurări grele ori în muncă. deci de inceputu lumi pana in zilele noaste a existat eroi si vor fi pana la sfarsit.
Probabil le dau un sentiment de siguranta, indiferent de ce s-ar intampla mereu va exista cineva acolo sa salveze situatia. Eu una asa vad lucrurile, de aia exista si basme numai cu happy end dar trebuie sa avem grija pentru ca lumea nu e asa roz precum le-o prezentam copiilor nostri. Trebuie sa ii pregatim si pentru lumea reala, ca sa poata infrunta singuri situatiile si nu sa astepte pe cineva sa le rezolve.
Eu la cei 25 de ani ai mei sunt mai matur mintal fata de altii de aceeasi varsta si totusi imi plac animatiile pentru. povestea pe care se bazeaza si apoi ajung sa plac personajele, imi place tot ce ma impresioneaza nu conteaza ca-i film, desene, melodie, persoana, animal... eu nu am nici n-am avut nevoie vreodata de un erou, am fost nevoit de mic sa-mi fiu propriul erou
Majoritatea desenelor au culori vii si poate asta ii atrage, In desene sunt mai multi copii decat adulti. "Eroii"pot zbura si au diferite puteri pe care app toti copii si le doresc ..cam atat