Datorita timpului indelungat petrecut impreuna, a momentelor frumoase traite, ajutorului primit la nevoie... De la prietenie la iubire e un pas mic, si e bine cand doua persoane ajung sa se iubeasca dupa o relatie de prietenie...Se pot intelege mult mai bine, datorita faptului ca se cunosc foarte bine. Poate simte acelasi lucru. Daca nu ai curajul sa-l intrebi direct, roaga o prietena din anturajul vostru sa-l provoace la o discutie despre tine, cand nu esti tu de fata, bineinteles. Asa aflii ce crede despre tine si in functie de asta iti iei inima in dinti si ii spui... Dar, atentie, daca el te vede doar ca pe o prietena si nu vrea mai mult... s-ar putea sa-l sperie gandul, sau ...de ce nu, sa-i placa ideea de a fi iubiti. Afla ce crede despre tine sa nu risti o gafa...
Asa e firea omului.Nu prea ai cum sa ii spui asa direct...ca nu ai de unde sa stii cum va reactiona. Da`i de inteles ca il placi. Spune`i ca esti in cautare de prieten...si ca. ti-ar trebui un prieten asa cum e el...pentru ca el...se apropie foarte tare de baiatul pe care tu il cauti. Daca vezi ca reactioneaza ok... poti sa ii spui. Daca evita subiectu mai bine nu`i spune nimic...si incearca sa-l uiti...ca altfel piezi un prieten... ce e greu de gasit.
De la prietenie la iubire nu e decat un pas, dar unu mic, doua persoane de sex opus singure prietene intodeauna sfarsesc printr-o iubire. Prietenia se bazeaza pe respect, incredere, daruire, atasament, si pentru a avea o casnicie fericita lipseste dragostea trupeasca, ca si un prieten iti poate si drag. Cred ca acelasi lucru simte si el pentru tine si ar trebui sa discutati acest lucru si sa fiti sinceri pentru ca daca santeti prieteni adevarati nu trebuie sa va sfiiti sa va spuneti ce simtiti si chiar daca ai inteles gresit comportamentu lui iti ceri scuze si veti ramane prieteni. Discuta cu el si nu trebuie sa apelezi la prietenii din cercu vostru pentru ai spune pentru ca va simti ca nu ai destula incredere sa discuti orice cu el. Mult succes.
Un prieten de-a meu spune ca s-ar gandi mai degraba sa aiba o relatie cu o amica decat cu o persoana necunoscuta din cauza ca are incredere in acea persoana, o cunoaste intr-o oarecare masura si se inteleg intr-o oarecare masura... cum faci sa-i spui? pai... cea mai simpla varianta e "ii spui"... pur si simplu... dat fiind faptul ca-ti e cel mai bun prieten. Nu cred ca va mai fi la fel dupa asta... daca sentimentul e reciproc, probabil veti intra intr-o relatie... daca nu... probabil nu te va mai putea vedea doar ca pe o prietena foarte buna. Nu stiu ce sa zic... S-ar putea sa mearga! Cel mai important este daca intrati intr-o relatie sa nu uitati ca sunteti si prieteni. Bafta!
E simplu, iesiti undeva, la un suc, la o terasa ceva( vii tu cu ideea) incercati sa vorbiti despre ori ce, si cand crezi tu ca e momentul, ii spui ce ai de zis, mult succes
anonim_4396 întreabă: