Da stii ca totusi nu suntem in vreo era preistorica in care oamenii traiesc in haita si femela se imperecheaza doar cu masculul alpha care poate sa ii bata pe toti?
Domnule, o femeie care se respecta vrea totusi un barbat impunator langa ea, pentru a se putea simti in siguranta. Nu crezi asta?
Nu.
O femeie care se respecta isi alege un partener care o respecta.
Ala care ia pe altii in deradere nu e barbat, e cimpanzeu.
E luat in deridere de cine anume? Sa se impuna in fata cui si de ce sau pentru ce?
Vorbesti de parca am trai in jungla, sau in pestera si unu mai prapadit este ciuca batailor
Omu daca isi vede de treaba lui, lumea sa vorbeasca ce vrea, conteaza cum este acel barbat ca persoana, cum il vede femeia care sta linga el si cu el.
E vorba de sentimentul de siguranta pe care ar trebui sa il simta o femeie langa un barbat. Si, bineinteles, de respectul social pe care acel barbat e capabil sa si-l impuna in fata celirlalti barbati. Un barbat care nu e capabil de asta risca sa fie abandonat oricand, in locul sau fiind cautat un barbat capabil.
Ce-i ala sentiment de siguranta? La ce anue te referi? O femeie se simte in ziua de azi in siguranta, nu ca are linga ea un culturist se simte in siguranta daca are linga ea unu care are malai destul si mult.
Nu stiu despre ce idei fanteziste vorbesti, dar nu ai spus nimic clar.Un barbat care e la locul lui, are job, muncitor, care tine cu familia, nu merge la fetite, pentru ca are acasa una, vorbeste frumos, se poarta frumos, nu vad de ce o femeie nu s-ar simti in sigurnata.
In plus in ziua de azi si femeile pot munci, asa ca siguranta asta sa cam diminuat, ma refer ca numai barbatu aducea bani in trecut, acum cea mai ramas este sa se inteleaga, sa faca copii sa-i creasca impreuna, chestii genul asta, asta da siguranta.
Tu mai exact, concret despre ce sigurajta vorbesti? Ce stima de sine, despre ce desene animate spui?
Crezi ca daca e unu care da cu barda in Luna, mare smecher, care mai stiu si eu e mare bataus, ala da siguranta cuuiva? Nu am inteles nici chestia aia ca rid toti de el, care is aia toti, de ce ar ride de el si ce mai spui?
In primul rind daca un barbat este mai tantalu, atunci nici femeia aia care vrea siguranta no sa ajunga sa stea cu el, ori nu ajunge sa-l placa, asa ca nu vad care sot este luat in deridere si de nce ar fi.
Nu uita ca in ziua de azi is f multi prosti, prostii cand se pun la un loc pot rade de oricine, chiar si de cei destepti, dar o persoana care e cum am spus la locul lui, isi vede de treaba, nu sta sa ce? Sa rada, il ia in deridere toti, nu-i clar nimic din ce spui, il ia in deridere, explica.
Cine ia in deridere o alta persoana? Numa un prost, ca unu care e mai dezghetat, daca vede ca altul e mai tantalau, nu cred ca ar ride de el, din contra poate ar incerca sa-l ajute, ori sai explice.
Eu cred ca vorbiti, aruncati cu cuvinte veniti cu fraze pe care nici voi singuri nu le pricepeti, nu stiti ce ati spus, sau ce voiati a spune,
Respect social cei ala? Mergi pe strada, asa si rade de tine cineva, adica treci pe linga un strain si ala rade de tine sau la ce anume faci referire?
Ori ai vecini, amici, prieteni, aia rid de tine? Oricine sanatos la cap de vede asa se lasa de asa amici, prieteni.
Ori poate vorbesti ca nu ar fi asa de bine informat, sau nu prea il duce capu, asa si, daca femeia lui il place asa nu vad problema.
Tu nu ajungi sa te mariti cu unu ce nu-ti place, nici fizic si nici cum gindeste, asa ca nu vad sa fii pus in ce stiatii imaginarea sau fantastice spui
Sunt pe aici de exemplu useri, femei si barbati care numa balarii spun, insa chiar is apreciari din ce am vazut, apreciati tot de aia ca si ei asa ca stai linistita, is mai multi tantalai decat de astia mai sus.
Aici iti arat foarte multi useri, care spun numai balarii, pe verificate, pe dovedite, asa si crezi tu ca il lasa femeia ca se simte nesigura? Ca unia rad de ce timpenii spune, ca il rad altii care ar fi mai dezgetati ca el?
Cum am spus daca esti mai destept nu razi de nimeni. Eu zic ca intrebarea este una aiurea formulata
In nesiguranța si asta nu este bine.
Primul criteriu in pastrarea unei femei este sa se simta protejata.
Bine nu se simte cand vine vorba de vreun badaran care ii ia barbatul in deradere.
Dar ea nu traieste cu badaranul, ci cu barbatul ei.
In fine, ai pus problema asa generic cand tu clar ai o situatie specifica.
Foarte prost, pentru ca ea trebuie sa fie barbatul in relatie si el o injoseste!
Foarte josnic, o femeie trebuie protejată și să se simtă protejată de bărbatul cu care este împreună. Nu și-a luat o femeie lângă ea!
anonim_4396 întreabă: