@ daniela, a doua oara nu mai cred in declaratii si peisaj, ci in sufletul omului iar casatoria nu inseamna neaparat legatura sufletelor!
M-a cerut la o cina romantica in doi, eram la un restaurant super din Cluj si mi-a cerut sa-i fiu sotie.
Eu inca nu am fost ceruta Dar mi-ar placea sa o faca in timp ce suntem pe malul marii, seara.
Eram in constanta si ne plimbam prin parcul "tabacariei"...plimbandu-ne am ajuns in fata bisericutei din lemn.acolo mi-a promis ca "visul frumos pe care il traim nu se va sfarsi niciodata"si ca nu ma va face niciodata sa plang... apoi a urmat intrbarea"vrei sa te mariti cu mine?"...pe cat de rasuflata a fost scena respectiva, pe atat de rasuflata a fost si promisiunea(nu s-a tinut de cuvant):-)
Pe mine nu m-a cerut nici acum... si mai avem putin si implinim 15 ani de la casatorie... Eram acasa la socrii si, pur si simplu, i-a anuntat: "Stiti, noi vrem sa ne casatorim!" Am ramas masca, mai ales ca nici macar nu mi-a dat un "preaviz"... Si uite ca suntem impreuna, avem doi copii super si cam tot ce ne trebuie.
bebeusha123 întreabă:
kkkmakafull întreabă: