| 20pamy a întrebat:

Cum si in ce peisaj, ati fost cerute in casatorie, doamnelor?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ploua, eram noi doi si o umbrela... dar era asa de frumos...printre picaturile de apa m-a cerut in casatorie...era asa de timid si frumoss, incat inima a luat-o la goana, am acceptat si suntem impreuna de 18 ani frumosi, si sper sa ramanem tot asa de indragostiti.

14 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Mai repede imi vine acum in minte peisajul divortului... dar ce mai conteaza?

| fabiola a răspuns:

@ daniela, a doua oara nu mai cred in declaratii si peisaj, ci in sufletul omului iar casatoria nu inseamna neaparat legatura sufletelor!

daniela
| daniela a răspuns:

In parcul herstrau, restaurantul pescarus acum 23 ani

daniela
| daniela a răspuns:

Fabiola imi pare rau... poate a doua oara nu se stie

mlm
| mlm a răspuns:

M-a cerut la o cina romantica in doi, eram la un restaurant super din Cluj si mi-a cerut sa-i fiu sotie.

auran
| auran a răspuns:

In Herastrau pe o banca, in timp ce priveam barcile pe lac...

| mihaa a răspuns:

Eram gravida in luna 7 decii.....era urgentaabig grintreaba

| elyssa20 a răspuns:

In blocul unde locuiam in fata liftului big grin

| Crs a răspuns:

Eu inca nu am fost ceruta laughing Dar mi-ar placea sa o faca in timp ce suntem pe malul marii, seara. love struck

| leny a răspuns:

Eram in constanta si ne plimbam prin parcul "tabacariei"...plimbandu-ne am ajuns in fata bisericutei din lemn.acolo mi-a promis ca "visul frumos pe care il traim nu se va sfarsi niciodata"si ca nu ma va face niciodata sa plang... apoi a urmat intrbarea"vrei sa te mariti cu mine?"...pe cat de rasuflata a fost scena respectiva, pe atat de rasuflata a fost si promisiunea(nu s-a tinut de cuvant):-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost ceruta in casatorie la prima intalnire, nici vorba de flori, inel si alte nebunii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peisaj minunat(bucataria soacra-mii!), cererea absolut surprinzatoare(tot a soacra-mii!): "Ori va casatoriti, ori va despartiti!".
Bine ca in continuare nu a trebuit sa traiesc si sa dorm cu cine m-a cerut! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ziceti de o cerere in casatorie, in bucatarie, in timp ce incalzeam sarmalute si faceam mamaliguta? Apoi am plecat la ora 1 noaptea sa ma ceara de la parinti.Romantic,nu?

| shtirba a răspuns:

Pe mine nu m-a cerut nici acum... si mai avem putin si implinim 15 ani de la casatorie... Eram acasa la socrii si, pur si simplu, i-a anuntat: "Stiti, noi vrem sa ne casatorim!" Am ramas masca, mai ales ca nici macar nu mi-a dat un "preaviz"... Si uite ca suntem impreuna, avem doi copii super si cam tot ce ne trebuie.

Întrebări similare