| didiDia a întrebat:

Cum si unde ar putea o fata sa cunoasca un baiat bun si crestin? Stiu ca se poate spune ca lumea care merge deseori la biserica e credincioasa, dar totusi biserica nu este un loc,, de agatat oameni". Deci cum?[Stiu varianta aia cu,, Roaga-te lui Dumnezeu sa-ti scoata in cale persoana potrivita". Dar cand trec zilele una dupa alta si nu se intampla nimic, ce e de facut?] Rog ca mistocarii si necrestinii/ateii sa se abtina de la comentarii. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| PetreConstanta a răspuns:

Trebuie sa ai rabdare este si pentru tine jumatatea ta nu toti care merg la biserica sunt si credinciosi si mare adevar ai spus - este cel mai mare pacat sa te duci la biserica cu gandul sa agati ceva Asteapta este undeva si jumatatea ta dar Dumnezeu ti-o va da cand crede EL ca este spre folosul tau Sa-ti ajute Dumnezeu

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Leon a răspuns:

Sal, incearca sa iti stabilesti tipul tau de baiat astfel incat sa fie i armonie cu principiile si convingerile tale, sa fii realista si precauta daca vrei sa alegi un baiat bun cum zici tu. Eu zic la fel ca trebuie sa ai rabdare dar sa si accepti barbatul asa cum e, sa nu te arunci in a face evaluari gresite. te pup pa pa!

| didiDia explică:

@ Chrysk2 Nu ma intereseaza sa ma duc sa vad cum e la Martorii lui Iehova. Mai bine nici nu scriai comentariul. Nu renunt la religia mea, indiferent cu cine ma voi casatori.(daca acest lucru se va intampla)

| Chrysk2 a răspuns (pentru didiDia):

Da ii vedea tu. Am incercat sa te ajut. Stai cu popii tai care au luat miliarde la voi hhaaj si cand intrebi de ajutor nu o face fara bani. Pa...

| didiDia explică:

@FluTuRaS Nu e buna ideea ta. De fapt stii tu asta si mai stii ca am scris ca oamenii mistocari ca tine sa se abtina de la comentarii.

| Chrysk2 a răspuns:

Biserica este un loc de fraieri unde popa zice tot aceeasi "reteta" si oamenii nu afla adevaratul adevar.
Eu merg la Martorii lui Iehova unde oamenii te primesc cu caldura bucurie ca intalnesc o/un fata/baiat care vrea sa cunoasca adevarul,un mic adevar din biblie zice asa,ceea ce popi(avari dupa mamona) nu zic:
Va pica comentul=a picat deja o parte si o sa fie mai rau
O sa pice POPI/PREOTI zice asta foarte clar,dar ei nu zic acest lucru,si apoi politica.
In fine,ceea ce vreau sa iti zic eu este ca la o sala de martori gasesti multe/i fete/baieti cu care poti discuta si sa faci o relatie,app fetele/baietii nu sunt uratei si proastei cum zic unii,sunt mai de treaba decat unii care vor bani si masinihee hee

PS:incearca si vezi daca iti place cum este acolo, o sa vina ei sa vb cu tine te vor saluta, si daca ai un pic curaj o sa iti fie mai usor.
De unde esti? lasa-mi un PM (eu sunt din cluj)

| Chrysk2 a răspuns:

Nu cred ca o sa iti gasesti prea devreme jumatatea perfecta,daca nu iti plac glumele etc,trebuie sa fi putin mai deschis,asa ca popa gayul(ati vazut la TV)
Deci daca chiar vrei sa intalnesti un baiat bun etc,fa-ti niste prieteni daca nu ai happy si iesi la munte iesi in parc peste tot,sa intalnesti multa lumea,ai putea sa mergi la sala de fitnes,sunt multi barbati acolo calculati chiar daca arata bine laughing
Sunt multe locati unde sa mergi, dar cel mai important e sa iesi nu sa stai si sa intrebi aici.

Sti ce cred eu, ca tu ai vreo 30 ani si esti "religioasa" dinaia infocata,de aia nu gasesti pe cineva... si daca lucrezi e si mai bine, daca iti place de cineva invita-l la o cina, daca inviti un barbat undeva nu inseamna ca esti CURVA

| katty_6203 a răspuns:

Bravo @didi, te felicit! Pentru nimeni si nimic sa nu renunti la Singura si adevarata CREDINTA care este cea cu care te-ai nascut adica cea CRESTIN-ORTODOXA.Lasa ca are Dumnezeu grija si de noi.Si eu sunt singura(m-am despartit de ceva timp de prietenul meu), insa sunt o fire puternica si am aceeasi dorinta ca si tine, sa intalnesc un baiat care cu adevarat sa puna pe primul loc credinta in Dumnezeu.Sa nu deznadajduiesti,ai rabdare,caci Domnul cel ce iti cunoaste inima si stie ce iti doresti, mai devreme sau mai tarziu iti va implini dorinta, tie si celor ce au astfel de ganduri bune!

| Claudiu2011 a răspuns:

Eu ma gandesc altfel.nu trebuie sa disperi dupa cineva.incearca sa cunosti cati mai multi baieti.nu sa fii cu ei ci sa vb cu ei sa vezi caracterul lor.nici nu trebuie sa o faci personal poti sa vb cu ei pe mess.sau daca vrei sa iesi prin parc pe afara cu unu cu altu in plimbare fara obligatii fara nimic.ca sa i poti cunoaste.ca altfel nu ai cum. poate vine unu si zice ca e crestin chestii din astea si baiat bun si ce faci ii sari in brate? nu e bine.mai intai iesi cu ei cunoastei bine inainte sa faci un paswinking si nu te mai grabi ca nu fuge lumea de aici.baieti sunt cu carul.intradevar buni mai rari dar suntwinking imi place faza cu ateiiwinking nici eu nu i suport happy

| FluTuRaS_2810 a răspuns:

Cauta pe matimoniale...laughing

| BeatriceBeebe a răspuns:

Cum se zice " Fiecare la timpul lor"...totusi spera,nu te lasa,poate D-zeu vrea sa vada daca tu chiar vrei sa ai un prieten,si cand D-zeu va considera ca il meriti, atunci iti va iesi in cale baiatul ideal pentru tine, deci pana atunci sa nu incetezi sa speri :" Speranta ultima moare tongue"

| dalia_7907 a răspuns:

Desi sunt de acord cu tine, tu nu trebuie sa fii niciodata "in cautare" ca sa zic asa.de o astfel de persoana.Fiecare persoana se implineste pe acest plan la un moment dat, nu cand vrei tu.Mie mi s-a intamplat cand ma asteptam mai putin.Tot ce e planificat de inainte, isi pierde din asteptari.dar o sa vezi ca atunci cand n-o sa te mai gandesti la asta o sa iti iasa in cale persoana potrivita.