Simplu: te afisezi inaintea ei, iei o atitudine batoasa, si pe un ton militaresc, ii spui: "Te iubesc!"
Lasind gluma la o parte, pentru acest lucru e nevoie de un moment special, caci nu poti face asta oricum. Invit-o pe undeva, undeva unde sa fiti singuri, doar voi, prinde un moment in care sa fiti singuri si nederanjati. Priveste-o cu admiratie, cu sensibilitate, si spune-i simplu ca vrei sa ii spui ceva. Iar apoi spune-i ce e in inima ta. E usor? E greu? Usor nue probabil. Dar nici complicat nu e.
Cum ai putea altfel decat in cel mai evident mod posibil? Spunandu-i.Se accepta si balbele desi nu stiu cum ai putea sa te balbai cand zici doua cuvinte Poti sa te rosesti, desi nu e ceva care poti controla. Dupa ce ii spui ca o iubesti si daca mai ai si bafta sa nu iti rada in fata poti sa ii zici ce mult te-ai complicat inainte sa ii zici asta
TU:Fah` proasto`TE IUBESC)EA: Si eu:X:X:X TU:o stiam da nu puteam sa`tio spun EA:ce mai stai? Nu ai degand sa ma saruti? vezi ce simplu poate fii?)
Pai stiu ca e greu poate tu ai impresia ca ea nu te place mai inai intreaba o fata sau bait apropiat de ea poate stie ca te place si apoi ii spui simplu ca o simpatizezi trebuie sa ai oleaca de curaj succes
Mabytza are dreptate dar este inca un lucru daca ea are pe cineva atunci ia-ti frate alta fata ca sunt infinite de fete pe acest pamint sau daca o simpatizezi prea tare lupta si tu pentru ea nu in sensu sal bati pe acel care ea o iubeste crede-ma am incercat si eu in astfel de situarie