Buna ca sa alfi daca cineva te place iti poti da seama din cauza faptului ca se uita "frumos" la tine, cand se uit insistent la tine.
Pai se uita frumos, cald, pare ca un catelus si i se vede acea sclipire unica in ochi:X
Pai...pe mine cel putin ma place un baiat, si mi-am dat seama cum se uita fix in ochii mei cu o privire calda... dar eu ma rusinez cand se uita asa la mine!
1.Are ochii planzi
2. dulce
3.se uita atent
4. da mereu sunt privita asta :d
5.se inroseste
Stii -foarte simplu, sau mai bine zis simti. Dar tu esti inca o bebita, vrei sa inveti cam devreme astfel de lucruri. Ce zici de mai multa gramatica( stii-in loc de sti; v-a privit-in loc de va privit)
Cand se uita la tine in decolteu, cand se uita dupa fesele tale, cand se exprima platonic in felul: Moama sa-mi bag p^&*a ce buna-i aia. Nu m-a privit nimeni in felul acesta deoarece nu port decolteu
In cazul meu, fetei respective i se lumineaza fata cand ma vede si ii tremura vocea. Are sclipirea aia in ochi pe care nu o poti confunda...
1. privitul sau contactul vizual este insistent
2. este uneori urmat de o schimbare rapida de directie... spre care el nu are nimic important de vizionat
3. atunci cand nimeni nu priveste EL TRAGE CU OCHIUL
L-ai prins ca te urmareste... atunci e clar
Daca te iubeste cine iti dai seama in felu in care se poarta cu tine si te priveste cu o aditudine prin care spune ca te iubeste citeste asta in ochi lui
anonim_4396 întreabă: