La fel cum se "comporta" focul intr-un camp deschis cand bate vantul cu putere!
Il ignori, deoarece daca l-ai rasplati cu aceeasi moneda ai da dovata de needucare de necultura. In lume sunt multi oameni ce fac asta. Iar noi trebuie sa facem sa scada nr. lor nu, sa-l imultim, asa ca trebuie sa-i IGNORAM!
Daca sunt persoane care chiar nu ma intereseaza ce spun, le ignor, dar daca e cineva de la care nu m-as fi asteptat sa ma jigneasca, ripostez.
Eu cand vreau sa fluier, fluier.Cam asa.Cuvintele lor nu-si gasesc tinta.Stiu nu multe, dar suficinete incat sa nu ma afecteze cuvintele. Zumzetul lor, rumorul lor imi plac. Ele in sine nu valoreaza nimic
Depinde si cine e acea persoana.
Uneori ma abtin si ignor ceea ce spune, alteori ii raspuns cu aceeasi moneda, sau il plesnesc.
Depinde si de cum ma jigneste, suport eu multe dar sa fiu chiar calcata in picioare nu ma las(mai ales la serviciu am invatat sa ma apar de rautatea celor care mereu ma vedeau atat de naiva...). Am invatat sa ma apreciez si eu la adevarata mea valoare cu ajutorul catorva persoane care mi-au deschis ochii intre timp.
Depinde cat de departe ajunge. incep prin a ignora iar daca intrece masura, termin prin a calca in picioare.
Cand cineva te enerveaza, ai nevoie de 42 muschi sa te incrunti, Dar ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i futzi una. …